דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות תרד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות תרד

לביבות תרד

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
לביבות תרד אפויות ממכרות, שאף אחד לא יאמין שאין בהן ולו טיפה אחת של שמן.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
תרד
1 
בצל
3  כפות
קמח לבן
2 
ביצה
2  כפות
גבינה צהובה מגוררת
2  כפות
גבינת פטה / בולגרית מגוררת
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    שוטפים את עלי התרד וחולטים אותם בסיר עם מים רותחים. מסננים מהמים וסוחטים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    קוצצים את עלי התרד וקוצצים גם את הבצל (או מגררים בפומפייה).
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים היטב בקערה את התרד, הבצל, הגבינות, הקמח והביצים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצרים לביבות בידיים ומניחים אותן על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • שלב 7

    25 דקות
    אופים בתנור כ-25 דקות.
  • שלב 8

    15 דקות
    הופכים את הלביבות ואופים עוד 15 דקות.
לביבות תרד

שלב 1 מתוך 8

מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.

לביבות תרד

שלב 2 מתוך 8

שוטפים את עלי התרד וחולטים אותם בסיר עם מים רותחים. מסננים מהמים וסוחטים היטב.

לביבות תרד

שלב 3 מתוך 8

קוצצים את עלי התרד וקוצצים גם את הבצל (או מגררים בפומפייה).

לביבות תרד

שלב 4 מתוך 8

מערבבים היטב בקערה את התרד, הבצל, הגבינות, הקמח והביצים.

לביבות תרד

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

לביבות תרד

שלב 6 מתוך 8

יוצרים לביבות בידיים ומניחים אותן על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.

לביבות תרד

שלב 7 מתוך 8

אופים בתנור כ-25 דקות.

לביבות תרד

שלב 8 מתוך 8

הופכים את הלביבות ואופים עוד 15 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים