דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שוקולד בציפוי קוקוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שוקולד בציפוי קוקוס

עוגת שוקולד בציפוי קוקוס

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
זו העוגה הכי כהה, הכי שוקולדית והכי סבתאית בעולם. ההכנה פשוטה להפליא ומה שחשוב להקפיד עליו הוא הציפוי: לסתם שבת- מכינים ציפוי שוקולד, וליום הולדת מפזרים סוכריות

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כוס
אבקת שוקו ללא סוכר
1  כוס
שמן תירס
0.5  כוס
סוכר לבן
0.5  מיכל
שמנת מתוקה
1  כף
תמצית וניל
0.5  מיכל
שמנת מתוקה
100  גרם
שוקולד מריר
0.5  כוס
קוקוס טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את העוגה: שמים את כל חומרי העוגה במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים למחית אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים לתבנית עגולה משומנת ומקומחת (בקוטר 26 ס"מ, אבל גם גדולה או קטנה יותר תעבודנה) ואופים בחום בינוני-גבוה 45 דקות. מוציאים ומניחים לצינון על השיש.
  • שלב 3

    0 דקות
    בינתיים מכינים את הציפוי: מביאים את חצי השמנת הנותרת אל סף רתיחה בסיר קטן. מכבים את האש ושוברים פנימה את השוקולד. מקץ חמש דקות, כשהוא כמעט נמס לגמרי, בוחשים היטב. מצננים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורחים את העוגה הקרה בציפוי השוקולד ומפזרים קוקוס מעל.
  • שלב 5

    0 דקות
    שדרוגים: אם מוסיפים לתערובת העוגה כוסית אספרסו (או שליש קפה נמס חזק מאוד) יחד עם רבע כפית קינמון, הטעם השוקולדי משביח ומעמיק.
  • שלב 6

    0 דקות
    שדרוג מס' 2: אפשר לאפות את העוגה בשתי תבניות קטנות (או לחלק את הבצק לשני חצאים ולאפות בשתי תבניות רגילות, לקבלת עוגה נמוכה יותר). או-אז אופים רק חצי שעה, מצננים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכינים "כריך" משתי העוגות כשבאמצע הקרם הבא: מערבבים היטב חבילת גבינת שמנת בטעם טבעי עם שתי כפות שוקולית (אפשר להוסיף שבבי פקאנים מסוכרים). מורחים באמצע ה"כריך" ומניחים את העוגה במקרר לארבע שעות.
  • שלב 8

    0 דקות
    שדרוג מס' 3: אם העוגה אינה מיועדת לילדים (שאינם חובבי אגוזים), אפשר להוסיף לבצק 200 גרם אגוזי לוז קלויים ושבורים גס. מתקבלת עוגת שוקולד-אגוזים נפלאה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים