דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סמבוסק שומשום וגבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סמבוסק שומשום וגבינה

סמבוסק שומשום וגבינה

(0)
90 דקות
קל
מתכונאי/ת: אלונה זוהר
מאפה שמרים שזוף וריחני במלית טעימה של גבינות.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
3  כוסות
מים חמימים
6  כפות
סוכר לבן
0.5  כוס
שמן קנולה
1  כף
מלח
300  גרם
גבינת מוצרלה מגוררת
100  גרם
גבינה צהובה מגוררת
50  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
1  אמבטיה
מים
0  לפי הטעם
שומשום (בכמות שאוהבים)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    שמים בקערת המיקסר, עם וו לישה, את הקמח שמרים, מים חמימים, סוכר שמן והמלח ולשים עד קבלת בצק אחיד, גמיש וחלק. מכסים ומתפיחים כחצי שעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר כחצי שעה מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים ל-8 כדורים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים היטב את הגבינות בקערה.
  • שלב 4

    0 דקות
    פותחים כל כדור לעיגול דק יותר בעזרת מערוך. מפזרים את תערובת הגבינות וסוגרים לכדור. מרדדים את הכדור לצורת פיתה דקה.
  • שלב 5

    30 דקות
    מניחים לתפיחה נוספת על תבנית עם נייר אפייה למשך כחצי שעה נוספת, כשהפיתות מכוסות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורחים את הפיתות במים בעזרת מברשת ומפזרים בנדיבות שומשום.
  • שלב 7

    20 דקות
    אופים כ-20 דקות בחום של 180 מעלות, עד הזהבה.
סמבוסק שומשום וגבינה

שלב 1 מתוך 7

שמים בקערת המיקסר, עם וו לישה, את הקמח שמרים, מים חמימים, סוכר שמן והמלח ולשים עד קבלת בצק אחיד, גמיש וחלק. מכסים ומתפיחים כחצי שעה.

סמבוסק שומשום וגבינה

שלב 2 מתוך 7

לאחר כחצי שעה מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים ל-8 כדורים.

סמבוסק שומשום וגבינה

שלב 3 מתוך 7

מערבבים היטב את הגבינות בקערה.

סמבוסק שומשום וגבינה

שלב 4 מתוך 7

פותחים כל כדור לעיגול דק יותר בעזרת מערוך. מפזרים את תערובת הגבינות וסוגרים לכדור. מרדדים את הכדור לצורת פיתה דקה.

סמבוסק שומשום וגבינה

שלב 5 מתוך 7

מניחים לתפיחה נוספת על תבנית עם נייר אפייה למשך כחצי שעה נוספת, כשהפיתות מכוסות.

סמבוסק שומשום וגבינה

שלב 6 מתוך 7

מורחים את הפיתות במים בעזרת מברשת ומפזרים בנדיבות שומשום.

סמבוסק שומשום וגבינה

שלב 7 מתוך 7

אופים כ-20 דקות בחום של 180 מעלות, עד הזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    40 דקות בינוני
  • סמבוסק פטריות

    סמבוסק פטריות

    110 דקות בינוני
  • סמבוסק במילוי בשר

    סמבוסק במילוי בשר

    180 דקות בינוני
  • סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים