דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת סולת עם קוקוס ומי ורדים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת סולת עם קוקוס ומי ורדים

עוגת סולת עם קוקוס ומי ורדים

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
עוגת סולת, לחה ועסיסית עם קוקוס נגיעות של לימון ומי ורדים. השיא הוא סירופ הסוכר המשגע שיוצקים לאחר האפייה.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
סולת
1  כוס
קמח לבן
1  כוס
קוקוס טחון
1  כוס
סוכר לבן
4 
ביצה מופרדות
1  שקית
אבקת אפייה
1  שקית
וניל
1  כוס
שמן קנולה
1  כוס
מיץ תפוזים טרי
2  כפיות
מיץ לימון
2  כפיות
מי ורדים
0.5  כוס
סוכר לבן
1  כוס
מים רותחים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום בינוני של 170-180 מעלות .
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערת המיקסר מקציפים חלבונים עם סוכר.
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערה נפרדת מוסיפים את כל החומרים היבשים ומערבבים יחד.
  • שלב 4

    0 דקות
    בקערת קצף החלבונים המוכן, מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומקפלים פנימה עם החלבונים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את החלמונים לתערובת החלבונים וממשיכים לקפל בעדינות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים פנימה את התערובת היבשה, אך בכמויות קטנות בכל פעם ועוטפים יחד, כך שנוצרת בלילה אוורירית ותפוחה.
  • שלב 7

    40 דקות
    מוזגים את התערובת לתבנית משומנת, מיישרים את הבלילה בתפיחות קלות על השיש עם התבנית. מכניסים לתנור ואופים בערך 40 דקות, עד שהעוגה יבשה באמצע כשבודקים עם קיסם.
  • שלב 8

    0 דקות
    מערבבים בסיר את החומרים לסירופ, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים עד שהסוכר נמס היטב.
  • שלב 9

    0 דקות
    כשהעוגה מוכנה ועדיין חמה מהתנור, מחוררים עם מזלג בכמה פינות ומוזגים מעל את הסירופ.
  • שלב 10

    0 דקות
    מניחים להתקרר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים