דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה פטוצ'יני אלפרדו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה פטוצ'יני אלפרדו

פסטה פטוצ'יני אלפרדו

(0)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: שני חכמון
טעמים קטיפתיים נהדרים במתכון הפשוט כל כך הזה- שקשה להפסיק לאכול..

רכיבים

מנות 3

המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
פרפקטו פסטה פאפארדלה
50  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
50  גרם
חמאה
1  מיכל
שמנת מתוקה
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט טחון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים את החמאה, מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מבשלים את הפטוציני אל-דנטה.
  • שלב 3

    0 דקות
    שומרים כוס אחת מהמים שבהם בושלה הפסטה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסננים את שאר המים ומחזירים את הפסטה לסיר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את השמנת והחמאה תוך כדי בחישה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את הפרמזן, המלח והפלפל ומתבלים באגוז מוסקט.
  • שלב 7

    0 דקות
    אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים מעט ממי הבישול ששמרנו.
  • שלב 8

    0 דקות
    מבשלים לא יותר מדקה אחת ומגישים עם גבינת פרמז'ן מגוררת.
פסטה פטוצ'יני אלפרדו

שלב 1 מתוך 8

ממיסים את החמאה, מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.

פסטה פטוצ'יני אלפרדו

שלב 2 מתוך 8

מבשלים את הפטוציני אל-דנטה.

פסטה פטוצ'יני אלפרדו

שלב 3 מתוך 8

שומרים כוס אחת מהמים שבהם בושלה הפסטה.

פסטה פטוצ'יני אלפרדו

שלב 4 מתוך 8

מסננים את שאר המים ומחזירים את הפסטה לסיר.

פסטה פטוצ'יני אלפרדו

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים את השמנת והחמאה תוך כדי בחישה.

פסטה פטוצ'יני אלפרדו

שלב 6 מתוך 8

מוסיפים את הפרמזן, המלח והפלפל ומתבלים באגוז מוסקט.

פסטה פטוצ'יני אלפרדו

שלב 7 מתוך 8

אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים מעט ממי הבישול ששמרנו.

פסטה פטוצ'יני אלפרדו

שלב 8 מתוך 8

מבשלים לא יותר מדקה אחת ומגישים עם גבינת פרמז'ן מגוררת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים