דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה ודלעת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה ודלעת

עוגת גבינה ודלעת

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב עם שילוב נהדר ומפתיע של דלעת וגבינה וסוד שטמון בתבליני כמו ציפורן, קינמון ואגוז מוסקט שמשחקים כאן תפקיד ראשי

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פתיבר קלאסי
3 
ביצה
1  כוס
מחית דלעת
2  חבילות
גבינת שמנת 30% (סה"כ חצי ק"ג)
0.5  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
קוקוס טחון
0.25  כפית
ציפורן (טחון)
0.25  כפית
קינמון טחון
1  קורט
אגוז מוסקט טחון
1 
גרידת לימון מלימון אחד
3  גביעים
שמנת חמוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרסקים את הפתי בר במעבד מזון. מוסיפים שני חלבונים ומערבבים. מעבירים לתבנית (עגולה בקוטר 24-26 ס"מ או מרובעת).
  • שלב 2

    0 דקות
    קולפים דלעת וקוצצים גס. מבשלים עד לריכוך. מסננים היטב, מצננים ונפטרים מכמה שיותר נוזלים. מועכים במזלג או מרסקים במעבד מזון. מודדים כוס אחת ושמים במעבד מזון.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את יתר החומרים חוץ מהשמנת החמוצה (שימו לב: נשארו לנו שני חלמונים שלא נכנסו לבצק, ועוד ביצה שלמה אחת). מעבדים למחית חלקה.
  • שלב 4

    30 דקות
    יוצקים על תחתית הביסקוויטים ואופים בחום של 180 מעלות במשך 30 דקות, עד שמתייצב.
  • שלב 5

    20 דקות
    משקשקים את השמנות כדי שתהיינה רכות ונוחות למריחה. יוצקים על פני העוגה החמה ומורחים בעדינות. מחזירים לתנור ואופים עוד 20 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מצננים לטמפרטורת החדר ואז מעבירים למקרר לארבע שעות לפחות (ועדיף ללילה שלם).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים