דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת שמרים, במילוי גבינה וצימוקים לשבועות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת שמרים, במילוי גבינה וצימוקים לשבועות

רולדת שמרים, במילוי גבינה וצימוקים לשבועות

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: דבורה שפיגל
מתכון לארבע רולדות ממולאות בגבינה עם צימוקים

רכיבים

מנות 30

המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן מנופה
3  כפות
שמרים יבשים
0.75  כוס
סוכר לבן
250  מיליליטר
מים פושרים
200  גרם
חמאה
2 
ביצה
3 
חלמון
0  לפי הטעם
מלח
2  טיפות
תמצית וניל
2  חבילות
גבינת טוב טעם
1  חבילה
גבינה לבנה 5% (750 גרם)
1  כוס
סוכר לבן
1  טיפה
תמצית וניל
0  לפי הטעם
גרידת לימון
3  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
2 
חלמון
0.5  כוס
צימוקים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    5 דקות
    לערבב את כל החומרים היבשים ביחד, ולהוסיף את הביצים, החמאה והנוזלים וללוש כשבע דקות במיקסר, ולהתפיח. *ניתן להמיר את השמרים היבשים ב-50 גרם שמרים טריים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    0 דקות
    לחלק את הבצק ל-4, לרדד לעלה לא עבה, למרוח מהמלית בצורה נדיבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לגלגל לרולדה, ולשים בתבנית אינגליש, למרוח בביצה, לתת לנוח כעשרים דק' ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמשחים.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר האפייה למרוח בגלזורה, סוכר עם מים מרתיחים 1-1 ומורחים על הרולדות המוכנות.
רולדת שמרים, במילוי גבינה וצימוקים לשבועות

שלב 1 מתוך 4

לערבב את כל החומרים היבשים ביחד, ולהוסיף את הביצים, החמאה והנוזלים וללוש כשבע דקות במיקסר, ולהתפיח. *ניתן להמיר את השמרים היבשים ב-50 גרם שמרים טריים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

רולדת שמרים, במילוי גבינה וצימוקים לשבועות

שלב 2 מתוך 4

לחלק את הבצק ל-4, לרדד לעלה לא עבה, למרוח מהמלית בצורה נדיבה.

רולדת שמרים, במילוי גבינה וצימוקים לשבועות

שלב 3 מתוך 4

לגלגל לרולדה, ולשים בתבנית אינגליש, למרוח בביצה, לתת לנוח כעשרים דק' ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמשחים.

רולדת שמרים, במילוי גבינה וצימוקים לשבועות

שלב 4 מתוך 4

לאחר האפייה למרוח בגלזורה, סוכר עם מים מרתיחים 1-1 ומורחים על הרולדות המוכנות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח
  • מקור החלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת שמרים ופרג

    רולדת שמרים ופרג

    80 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    150 דקות בינוני
  • רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    45 דקות בינוני
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים