דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת זברה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת זברה

עוגת זברה

(0)
90 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגת שוקו-וניל עם פסים שאפשר להכין עם הילדים, ויוצאת טעים טעים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
סוכר לבן
150  גרם
חמאה רכה
1  גביע
שמנת חמוצה
2 
ביצה
4  כפיות
תמצית וניל
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
4  כפות
פודינג שוקולד 88 גר'
6  כפות
חלב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכניסים לקערה את הסוכר והחמאה. מועכים את החמאה בעזרת המטרף ותוך כדי מערבבים עם הסוכר עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לקערה את השמנת החמוצה, הביצים ותמצית הוניל ובוחשים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים בהדרגה את הקמח לקערה: מודדים חצי כוס ושופכים לקערה. מערבבים עד אשר כל הקמח נבלע בעיסה. חוזרים על התהליך עוד פעמיים (עד גמר הקמח). אם נוצרים גושים של קמח, מועכים אותם בעזרת המטרף על דפנות הקערה
  • שלב 4

    0 דקות
    בעזרת מבוגר, מחממים תנור לחום בינוני של 180.
  • שלב 5

    0 דקות
    משמנים את תבנית האפיה.
  • שלב 6

    0 דקות
    שופכים חצי מכמות הבלילה לתבנית ומפזרים אותה בצורה אחידה בעזרת מרית גומי.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים לבלילה הנותרת בקערה את הפודינג והחלב. מערבבים בעזרת כף עד שהבלילה הופכת לחומה.
  • שלב 8

    5 דקות
    שופכים את הבלילה החומה על הבלילה בתבנית אינגליש קייק. מקפלים את הבלילה החומה בתוך הלבנה מספר פעמים בעזרת מרית גומי.
  • שלב 9

    45 דקות
    בעזרת מבוגר, מכניסים את התבנית לתנור ואופים את העוגה כ- 45 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים