דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים

טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים

(0)
90 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: ירון צחר
עוגת טורט מושקעת עם מילוי וציפוי קרם שוקולד וקצפת משהו משהו

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
ביצה מופרדות
0.5  כוס
סוכר לבן
1  שקית
פודינג שוקולד 88 גר'
1  כוס
קמח מצה לעוגה
0  לפי הטעם
דובדבנים
3  כפות
קמח תירס
3 
חלמון
1  כוס
חלב
1.5  כוסות
שמנת מתוקה
0.33  כוס
סוכר לבן
20  גרם
חמאה
100  גרם
שוקולד מריר קצוץ
250  גרם
גבינה 9%
1  מיכל
שמנת מתוקה
30  גרם
אבקת סוכר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים חלבונים עם מחצית מכמות הסוכר.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה נפרדת טורפים את החלמונים עם יתרת הסוכר ואינסטנט הפודינג.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקפלים את תערובת החלבונים לתערובת החלמונים בתנועות קיפול ומוסיפים את קמח המצה.
  • שלב 4

    20 דקות
    מעבירים מחצית מהתערובת העוגה לתבנית חד פעמית עגולה בקוטר "24, ומחצית שניה לתבנית שניה. מכניסים את התבניות לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, אופים במשך כ-20 דקות, עד להזהבת הבצק.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים לקערה את הקורנפלור, החלמונים ומחצית מכמות החלב ומערבבים.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים לסיר את יתרת החלב עם השמנת המתוקה והסוכר ומחממים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את תערובת החלמונים והקורנפלור לסיר בהדרגה ותוך כדי השוואת טמפרטורות ומבשלים-מערבבים עד שמסמיך. מסירים מהכיריים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את החמאה, מערבבים ומצננים. מוסיפים את השוקולד וממשיכים לערבב עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד. מכסים את הסיר במכסה ומצננים.
  • שלב 9

    0 דקות
    מוסיפים לקערה את גבינת המסקרפונה, השמנת המתוקה ואבקת סוכר ומקציפים עד קבלת מוס אוורירי.
  • שלב 10

    0 דקות
    טורפים את הקרם פטיסייר עם מטרפה, מקפלים לתוכו מחצית מקרם המסקרפונה ומעבירים לשקית זילוף. את יתרת הקצפת והמסקרפונה שומרים לציפוי.
  • שלב 11

    0 דקות
    מזלפים או מורחים מחצית מקרם פטיסייר השוקולד על הבסיסים.
  • שלב 12

    0 דקות
    מסביב לבסיס התחתון מזליפים קרם מסקרפונה לבן. מניחים את החלק השני על הבסיס.
  • שלב 13

    0 דקות
    מקשטים את החלק העליון של העוגה בעזרת מזלף בקרם המסקרפונה.
  • שלב 14

    0 דקות
    מצננים היטב. מפזרים דובדבנים מגולענים..
טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים

שלב 1 מתוך 14

מקציפים חלבונים עם מחצית מכמות הסוכר.

טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים

שלב 2 מתוך 14

בקערה נפרדת טורפים את החלמונים עם יתרת הסוכר ואינסטנט הפודינג.

טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים

שלב 3 מתוך 14

מקפלים את תערובת החלבונים לתערובת החלמונים בתנועות קיפול ומוסיפים את קמח המצה.

טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים

שלב 4 מתוך 14

מעבירים מחצית מהתערובת העוגה לתבנית חד פעמית עגולה בקוטר "24, ומחצית שניה לתבנית שניה. מכניסים את התבניות לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, אופים במשך כ-20 דקות, עד להזהבת הבצק.

טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים

שלב 5 מתוך 14

מוסיפים לקערה את הקורנפלור, החלמונים ומחצית מכמות החלב ומערבבים.

טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים

שלב 6 מתוך 14

יוצקים לסיר את יתרת החלב עם השמנת המתוקה והסוכר ומחממים.

טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים

שלב 7 מתוך 14

מוסיפים את תערובת החלמונים והקורנפלור לסיר בהדרגה ותוך כדי השוואת טמפרטורות ומבשלים-מערבבים עד שמסמיך. מסירים מהכיריים.

טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים

שלב 8 מתוך 14

מוסיפים לסיר את החמאה, מערבבים ומצננים. מוסיפים את השוקולד וממשיכים לערבב עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד. מכסים את הסיר במכסה ומצננים.

טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים

שלב 9 מתוך 14

מוסיפים לקערה את גבינת המסקרפונה, השמנת המתוקה ואבקת סוכר ומקציפים עד קבלת מוס אוורירי.

טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים

שלב 10 מתוך 14

טורפים את הקרם פטיסייר עם מטרפה, מקפלים לתוכו מחצית מקרם המסקרפונה ומעבירים לשקית זילוף. את יתרת הקצפת והמסקרפונה שומרים לציפוי.

טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים

שלב 11 מתוך 14

מזלפים או מורחים מחצית מקרם פטיסייר השוקולד על הבסיסים.

טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים

שלב 12 מתוך 14

מסביב לבסיס התחתון מזליפים קרם מסקרפונה לבן. מניחים את החלק השני על הבסיס.

טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים

שלב 13 מתוך 14

מקשטים את החלק העליון של העוגה בעזרת מזלף בקרם המסקרפונה.

טורט עם קרם פטיסייר שוקולד ודובדבנים

שלב 14 מתוך 14

מצננים היטב. מפזרים דובדבנים מגולענים..

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גביעי טורטייה אפויים במילוי חזה עוף וגוואקמולה

    גביעי טורטייה אפויים במילוי חזה עוף וגוואקמולה

    50 דקות בינוני
  • רול טורטייה עם סלמון ואגס

    רול טורטייה עם סלמון ואגס

    15 דקות בינוני
  • עוגת טורט מדהימה ורכה

    עוגת טורט מדהימה ורכה

    40 דקות בינוני
  • זאכר טורט

    זאכר טורט

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים