דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קינוח שוקולד מסקרפונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קינוח שוקולד מסקרפונה

קינוח שוקולד מסקרפונה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קינוח אישי מרשים ומענג של קרם מסקרפונה שוקולד וקישוט שברי בצק עלים

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פודינג שוקולד 88 גר' (מתוך ערכת קינוחי כוסות להכנת קינוחים שוקולדיים)
1  חבילה
פתיבר קלאסי (מתוך ערכת קינוחי כוסות להכנת קינוחים שוקולדיים)
2  מיכלים
שמנת מתוקה (500 גרם)
50  גרם
שוקולד מריר שבור לחתיכות
150  גרם
שוקולד חלב שבור לחתיכות
1.5  מיכלים
גבינה 9% (375גרם)
100  גרם
אגוז פקאן מסוכר (סיני) קצוץ
0.5  חבילה
בצק עלים מופשר (250 גרם), לא חובה
1  שקית
אבקת סוכר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    מכינים את הקישוט: מחממים תנור ל-180c. בתבנית מרופדת בנייר אפייה פורסים את בצק העלים. אופים כ-30 דקות עד שהבצק אפוי.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את הבצק ובעזרת מסננת מפזרים מעל אבקת סוכר. מחזירים לתנור לטמפרטורה של 220c לכ-2-3 דק'. מצננים (טיפ: ניתן לוותר על קישוט בצק העלים ולקשט במקום בשברי גליליות).
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את הגנאש: ממיסים את השמנת והשוקולד במיקרוגל כ-2 דק'. מערבבים היטב עד להמסה מלאה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים את קרם המסקרפונה שוקולד: במיקסר מקציפים את הגנאש עם הגבינה והפודינג במהירות איטית למשך כ-10 שניות ולאחר מכן במהירות בינונית למשך כדקה וחצי. מעבירים את הקרם לשקית הזילוף וחותכים את קצה שקית הזילוף.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכינים את תערובת פירורי הפתי בר: בקערה קטנה מערבבים את הפקאן עם פירורי הפתי בר.
  • שלב 6

    0 דקות
    מרכיבים את המנה:
  • שלב 7

    0 דקות
    בכל כוס מזלפים שכבה בעובי של כ- 1.5 ס"מ מקרם המסקרפונה שוקולד.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוסיפים מעל כף מתערובת פירורי הפתי בר ומנערים קלות להשטחה.
  • שלב 9

    0 דקות
    חוזרים על שלב 1, ושמים מעל כפית מתערובת פירורי הפתי בר.
  • שלב 10

    0 דקות
    מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
  • שלב 11

    0 דקות
    לפני ההגשה מעמידים מעל שברים מבצק העלים האפוי.
קינוח שוקולד מסקרפונה

שלב 1 מתוך 11

מכינים את הקישוט: מחממים תנור ל-180c. בתבנית מרופדת בנייר אפייה פורסים את בצק העלים. אופים כ-30 דקות עד שהבצק אפוי.

קינוח שוקולד מסקרפונה

שלב 2 מתוך 11

מוציאים את הבצק ובעזרת מסננת מפזרים מעל אבקת סוכר. מחזירים לתנור לטמפרטורה של 220c לכ-2-3 דק'. מצננים (טיפ: ניתן לוותר על קישוט בצק העלים ולקשט במקום בשברי גליליות).

קינוח שוקולד מסקרפונה

שלב 3 מתוך 11

מכינים את הגנאש: ממיסים את השמנת והשוקולד במיקרוגל כ-2 דק'. מערבבים היטב עד להמסה מלאה.

קינוח שוקולד מסקרפונה

שלב 4 מתוך 11

מכינים את קרם המסקרפונה שוקולד: במיקסר מקציפים את הגנאש עם הגבינה והפודינג במהירות איטית למשך כ-10 שניות ולאחר מכן במהירות בינונית למשך כדקה וחצי. מעבירים את הקרם לשקית הזילוף וחותכים את קצה שקית הזילוף.

קינוח שוקולד מסקרפונה

שלב 5 מתוך 11

מכינים את תערובת פירורי הפתי בר: בקערה קטנה מערבבים את הפקאן עם פירורי הפתי בר.

קינוח שוקולד מסקרפונה

שלב 6 מתוך 11

מרכיבים את המנה:

קינוח שוקולד מסקרפונה

שלב 7 מתוך 11

בכל כוס מזלפים שכבה בעובי של כ- 1.5 ס"מ מקרם המסקרפונה שוקולד.

קינוח שוקולד מסקרפונה

שלב 8 מתוך 11

מוסיפים מעל כף מתערובת פירורי הפתי בר ומנערים קלות להשטחה.

קינוח שוקולד מסקרפונה

שלב 9 מתוך 11

חוזרים על שלב 1, ושמים מעל כפית מתערובת פירורי הפתי בר.

קינוח שוקולד מסקרפונה

שלב 10 מתוך 11

מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ כשעתיים לפחות לפני ההגשה.

קינוח שוקולד מסקרפונה

שלב 11 מתוך 11

לפני ההגשה מעמידים מעל שברים מבצק העלים האפוי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קינוחי כוסות לפסח

    קינוחי כוסות לפסח

    30 דקות קל
  • קינוח קדאיף

    קינוח קדאיף

    45 דקות בינוני
  • קינוח שכבות מוס וריבת חלב על נוגטין שקדים

    קינוח שכבות מוס וריבת חלב על נוגטין שקדים

    40 דקות מאתגר
  • קינוח סופלה שוקולד עם פירות יער ושוקולד לבן

    קינוח סופלה שוקולד עם פירות יער ושוקולד לבן

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים