דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק אדום עם קובה חלבי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק אדום עם קובה חלבי

מרק אדום עם קובה חלבי

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קר ורטוב וחורף, אבל למי אכפת כשיש מולו צלחת של מרק קובה. גיל חובב עם סודות הקובה הסורית

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
בצל גדולים, קצוצים דק
4  שיני
שום קצוצות דק
0.25  כוס
שמן זית
4 
פלפל אדום חתוכים לקוביות די קטנות
1  פחית
עגבניות מרוסקות 800 גרם
2  כוסות
'מנק עגבניוח 100% ךניבים טבעיים 400 גר
2  כוסות
מרק טעם עוף ר.טבעיים
6  כוסות
מים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
2  כוסות
סולת
1.25  כוסות
מים
0  לפי הטעם
מלח
200  גרם
גבינה צפתית חתוכה לקוביות בגודל פרק אצבע
30  גרם
שזיף מיובש מגולענים, חתוכים לחצאים או רבעים
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מזהיבים בצל בשמן, מוסיפים שום ומטגנים אגב ערבוב עוד דקה. מוסיפים פלפלים ומטגנים אגב ערבוב עוד שלוש דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים עגבניות מרוסקות, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים מרק ומים, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין חצי שעה.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים, מערבבים את הסולת עם כוס מים, מלח ופלפל ולשים היטב לבצק אחיד, גמיש ולא נוזלי מדי. אם חסרים נוזלים מוסיפים עוד מעט מים.
  • שלב 5

    0 דקות
    לוקחים כדור קטן של בצק, ופותחים בידיים רטובות לעלה עגול. מניחים במרכזו חתיכת גבינה וחתיכת שזיף וסוגרים היטב (חשוב לסגור היטב ולצפות את תוכן הקובה לגמרי בבצק, כדי שהגבינה לא "תברח" במהלך הבישול).
  • שלב 6

    0 דקות
    מכינים כך כופתאות מכל הבצק, הגבינה והשזיפים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכניסים את הכופתאות למרק בעדינות ומבשלים עוד חצי שעה. מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    75 דקות בינוני
  • עוגת דבש במרקם חלומי

    עוגת דבש במרקם חלומי

    80 דקות קל
  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    210 דקות בינוני
  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים