דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורקס קישואים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורקס קישואים

בורקס קישואים

(0)
85 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דפנה כהן
הכינו את החך: מאפה שמרים פריך ומעולה במילוי קישואים ובצל

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  שקית
אבקת אפייה
1  כפית
סוכר לבן
1  כפית
מלח
2 
ביצה
0.25  כוס
מים
0.5  קילוגרם
קישוא חתוכים לריבועים קטנים
0.5  קילוגרם
בצל קצוץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

85 דקות
  • שלב 1

    60 דקות
    מערבבים את מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מניחים לתפיחה כ-60 דקות.
  • שלב 2

    10 דקות
    הכנת המלית: מטגנים ב-3 כפות שמן זית את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הקישואים ומטגנים עוד 10 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים מלח, פלפל ומעט פפריקה חריפה (לא חובה). מצננים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-4 גלילים, פותחים כל אחד במערוך ומורחים בכל אחד כרבע מהמילוי.
  • שלב 5

    30 דקות
    מגלגלים לגלילה, חותכים לשבלולים ומניחים לתפיחה 30 דקות נוספות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים את התנור מראש 180 מעלות, מורחים ביצה ומעט שומשום, אופים עד הזהבה. בתיאבון!
בורקס קישואים

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מניחים לתפיחה כ-60 דקות.

בורקס קישואים

שלב 2 מתוך 6

הכנת המלית: מטגנים ב-3 כפות שמן זית את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הקישואים ומטגנים עוד 10 דקות.

בורקס קישואים

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים מלח, פלפל ומעט פפריקה חריפה (לא חובה). מצננים.

בורקס קישואים

שלב 4 מתוך 6

מחלקים את הבצק ל-4 גלילים, פותחים כל אחד במערוך ומורחים בכל אחד כרבע מהמילוי.

בורקס קישואים

שלב 5 מתוך 6

מגלגלים לגלילה, חותכים לשבלולים ומניחים לתפיחה 30 דקות נוספות.

בורקס קישואים

שלב 6 מתוך 6

מחממים את התנור מראש 180 מעלות, מורחים ביצה ומעט שומשום, אופים עד הזהבה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    80 דקות בינוני
  • בורקס חלבה

    בורקס חלבה

    45 דקות בינוני
  • בורקס מצות במילוי בשר

    בורקס מצות במילוי בשר

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים