דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סמבוסק פטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סמבוסק פטריות

סמבוסק פטריות

(0)
110 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
בצק שמרים בתערובת פטריות, בצל מטוגן ושמיר. מטגנים בשמן עמוק ושומרים טוב שלא ייגמר ישר

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
100  גרם
מרגרינה רכה
1.5  כוסות
מים פושרים
1  קורט
מלח
2  חבילות
פטריות שמפיניון קצוצות
2  שיני
שום כתושות
1  כף
שמיר קצוץ
2 
בצל גדולים קצוצים
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    לשים את כל חומרי הבצק כ-10 דקות, עד לקבלת בצק גמיש.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכסים ומשהים להתפחה במקום חמים עד להכפלת נפח.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים פטריות ותיבול ומטגנים עוד כמה דקות. מסירים מהאש ומוסיפים שמיר קצוץ.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים עיגולים עם כוס.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים כף מהמילוי במרכז כל עיגול בצק, מקפלים ומהדקים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק, מטגנים משני הצדדים עד הזהבה. בתיאבון!
סמבוסק פטריות

שלב 1 מתוך 6

לשים את כל חומרי הבצק כ-10 דקות, עד לקבלת בצק גמיש.

סמבוסק פטריות

שלב 2 מתוך 6

מכסים ומשהים להתפחה במקום חמים עד להכפלת נפח.

סמבוסק פטריות

שלב 3 מתוך 6

מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים פטריות ותיבול ומטגנים עוד כמה דקות. מסירים מהאש ומוסיפים שמיר קצוץ.

סמבוסק פטריות

שלב 4 מתוך 6

מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים עיגולים עם כוס.

סמבוסק פטריות

שלב 5 מתוך 6

מניחים כף מהמילוי במרכז כל עיגול בצק, מקפלים ומהדקים.

סמבוסק פטריות

שלב 6 מתוך 6

מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק, מטגנים משני הצדדים עד הזהבה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    סמבוסק שמרים במילוי גבינה

    40 דקות בינוני
  • סמבוסק במילוי בשר

    סמבוסק במילוי בשר

    180 דקות בינוני
  • סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    סמבוסק בג'בן (עם גבינה) - עיראקי

    60 דקות בינוני
  • סמבוסק במילוי גבינה מלוחה

    סמבוסק במילוי גבינה מלוחה

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים