דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
אין כמו בורקס, בכל זמן, ובכל שעה, והנה מתכון קל להכנת בורקס ממולא בגבינת קשקבל וממרח פסטו נפלא

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם (לבצק)
2  כפות
סוכר לבן (לבצק)
180  גרם
חמאה (לבצק)
2.5  כוסות
מים פושרים (לבצק)
1  כף
מלח (לבצק)
400  גרם
גבינת קשקבל (למלית)
1  זר
בזיליקום טרי (למלית)
4  שיני
שום (למלית)
0.33  כוס
חלמון (למלית)
0  לפי הטעם
מלח (למלית)
1 
חלמון (לציפוי)
1  כף
מים (לציפוי)
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבצק:
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים חמאה ומצננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת, מלבד המלח, בקערת המיקסר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבדים עם וו לישה כעשר דקות, עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים על הבצק מעט קמח, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד, ומניחים להתפחה כשעה במקרר.
  • שלב 7

    0 דקות
    הכנת המלית:
  • שלב 8

    0 דקות
    קוצצים במעבד מזון את עלי הבזיליקום ושיני השום.
  • שלב 9

    0 דקות
    מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ומעבדים עד לקבלת ממרח פסטו.
  • שלב 10

    0 דקות
    חותכים את גבינת הקשקבל לקוביות קטנות ומניחים בקערה נפרדת.
  • שלב 11

    0 דקות
    הכנת הבורקסים:
  • שלב 12

    0 דקות
    מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים.
  • שלב 13

    0 דקות
    מרדדים כל חלק למלבן דק. חותכים את המלבן לריבועים של 10 ס"מ.
  • שלב 14

    0 דקות
    מניחים חצי כפית פסטו במרכז כל ריבוע ו-2-3 קוביות גבינה מעל, וסוגרים לצורת משולש. מקפלים את הקצוות זה על זה ומהדקים היטב. מניחים בתבנית אפייה משומנת להתפחה חלקית, במרחקים של כ-3 ס"מ זה מזה.
  • שלב 15

    0 דקות
    מערבבים חלמון ומים, מברישים את הבורקסים התפוחים ומעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום 170 מעלות.
  • שלב 16

    0 דקות
    הבורקסים מוכנים כשצבעם מזהיב.
  • שלב 17

    0 דקות
    מצננים ומגישים.
בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 1 מתוך 17

הכנת הבצק:

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 2 מתוך 17

ממיסים חמאה ומצננים.

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 3 מתוך 17

מניחים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת, מלבד המלח, בקערת המיקסר.

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 4 מתוך 17

מעבדים עם וו לישה כעשר דקות, עד שמתקבל בצק רך ומבריק.

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 5 מתוך 17

מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 6 מתוך 17

מפזרים על הבצק מעט קמח, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד, ומניחים להתפחה כשעה במקרר.

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 7 מתוך 17

הכנת המלית:

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 8 מתוך 17

קוצצים במעבד מזון את עלי הבזיליקום ושיני השום.

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 9 מתוך 17

מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ומעבדים עד לקבלת ממרח פסטו.

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 10 מתוך 17

חותכים את גבינת הקשקבל לקוביות קטנות ומניחים בקערה נפרדת.

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 11 מתוך 17

הכנת הבורקסים:

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 12 מתוך 17

מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים.

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 13 מתוך 17

מרדדים כל חלק למלבן דק. חותכים את המלבן לריבועים של 10 ס"מ.

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 14 מתוך 17

מניחים חצי כפית פסטו במרכז כל ריבוע ו-2-3 קוביות גבינה מעל, וסוגרים לצורת משולש. מקפלים את הקצוות זה על זה ומהדקים היטב. מניחים בתבנית אפייה משומנת להתפחה חלקית, במרחקים של כ-3 ס"מ זה מזה.

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 15 מתוך 17

מערבבים חלמון ומים, מברישים את הבורקסים התפוחים ומעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום 170 מעלות.

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 16 מתוך 17

הבורקסים מוכנים כשצבעם מזהיב.

בורקס שמרים במילוי פסטו וגבינת קשקבל

שלב 17 מתוך 17

מצננים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    80 דקות בינוני
  • בורקס חלבה

    בורקס חלבה

    45 דקות בינוני
  • בורקס מצות במילוי בשר

    בורקס מצות במילוי בשר

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים