דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה לבבות ברוטב קרם סלק וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה לבבות ברוטב קרם סלק וגבינות

פסטה לבבות ברוטב קרם סלק וגבינות

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: רות אוליבר
פסטה לבבות רומנטית ברוטב שמנת, סלק, גבינת מנצ'גו ואגוזי מלך. מנה מיוחדת עם המון טעמים עמוקים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה אסם לבבות
1  כף
סוכר לבן
25  גרם
חמאה
4  שיני
שום קצוצות דק
3 
סלק גדולים מבושלים חתוכים לקוביות, אפשר מוואקום
150  גרם
גבינת ריקוטה
0.5  כוס
שמנת מתוקה
1  לפי הטעם
מלח
100  גרם
אגוזים, אגוזי מלך, קלויים יבשים, עם תוספת מלח
100  גרם
גבינת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מחממים מחבת ומוסיפים סוכר. ממתינים 3-4 דקות, עד שהסוכר מתחיל להתקרמל, מוסיפים חמאה, שום ומעט מלח. מטגנים דקה.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוסיפים את הסלק המבושל ומקפיצים 3-4 דקות
  • שלב 3

    5 דקות
    מעבירים את הכל לבלנדר ומפעילים, מוסיפים את הריקוטה והמלח. טועמים ומתקנים תיבול.
  • שלב 4

    5 דקות
    מוסיפים את השמנת לאט, לאט תוך כדי עבודת המעבד.
  • שלב 5

    2 דקות
    מעבירים לקערה את הרוטב (במידה והרוטב סמיך מדי ניתן להוסיף מעט נוזלים מבישול הפסטה).
  • שלב 6

    10 דקות
    מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
  • שלב 7

    5 דקות
    מסננים היטב, מעבירים לקערה ומוסיפים רוטב. מערבבים ומוסיפים אגוזים קצוצים.
  • שלב 8

    1 דקות
    מערבבים ומפזרים מלמעלה עירית קצוצה.
פסטה לבבות ברוטב קרם סלק וגבינות

שלב 1 מתוך 8

מחממים מחבת ומוסיפים סוכר. ממתינים 3-4 דקות, עד שהסוכר מתחיל להתקרמל, מוסיפים חמאה, שום ומעט מלח. מטגנים דקה.

פסטה לבבות ברוטב קרם סלק וגבינות

שלב 2 מתוך 8

מוסיפים את הסלק המבושל ומקפיצים 3-4 דקות

פסטה לבבות ברוטב קרם סלק וגבינות

שלב 3 מתוך 8

מעבירים את הכל לבלנדר ומפעילים, מוסיפים את הריקוטה והמלח. טועמים ומתקנים תיבול.

פסטה לבבות ברוטב קרם סלק וגבינות

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים את השמנת לאט, לאט תוך כדי עבודת המעבד.

פסטה לבבות ברוטב קרם סלק וגבינות

שלב 5 מתוך 8

מעבירים לקערה את הרוטב (במידה והרוטב סמיך מדי ניתן להוסיף מעט נוזלים מבישול הפסטה).

פסטה לבבות ברוטב קרם סלק וגבינות

שלב 6 מתוך 8

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.

פסטה לבבות ברוטב קרם סלק וגבינות

שלב 7 מתוך 8

מסננים היטב, מעבירים לקערה ומוסיפים רוטב. מערבבים ומוסיפים אגוזים קצוצים.

פסטה לבבות ברוטב קרם סלק וגבינות

שלב 8 מתוך 8

מערבבים ומפזרים מלמעלה עירית קצוצה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חלבי
  • חברים
  • פסטות
  • עם פסטה
  • גבינות
  • עם גבינה
  • ארוחת ערב
  • מנה עיקרית
  • בישול בסיר
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים