דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אורז עם פטריות ופרגיות בסיר אחד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אורז עם פטריות ופרגיות בסיר אחד

אורז עם פטריות ופרגיות בסיר אחד

(17)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: רון יוחננוב
עוד קיצור דרך מהמטבח של רון יוחננוב - סיר אחד עם המון טעמים שמעניק רוטב פטריות אחד שיש בו הכל

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
אורז בסמטי או פרסי
1  סלסילה
פטריות שמפיניון (או כל סוג אחר שאוהבים, חתוכות לפרוסות דקות)
500  גרם
נתח פרגית או חזה עוף, פרוס לקוביות קטנות
3  כפות
שמן זית
1  צנצנת
פרפקטו רוטב פטריות ובצלים
2  כפות
סילאן (לא חובה)
1.5  כוסות
מים רותחים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    בסיר סוטאז', שמים את כל המרכיבים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  • שלב 2

    2 דקות
    מערבבים הכל ומניחים על הכיריים.
  • שלב 3

    30 דקות
    מבשלים עד רתיחה ולאחר מכן, מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים 30 דקות. מגישים חם.
אורז עם פטריות ופרגיות בסיר אחד

שלב 1 מתוך 3

בסיר סוטאז', שמים את כל המרכיבים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

אורז עם פטריות ופרגיות בסיר אחד

שלב 2 מתוך 3

מערבבים הכל ומניחים על הכיריים.

אורז עם פטריות ופרגיות בסיר אחד

שלב 3 מתוך 3

מבשלים עד רתיחה ולאחר מכן, מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים 30 דקות. מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 7

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ר רעיה

היי.עוף לא מתגנים לפני?

מערכת בישולים

היי, אין צורך. יום נעים

ש שיר

היי, מכסה סגור או פתוח בבישולים?

מערכת בישולים

היי, סגור. יום נעים

ר רבקה

לא מטגנים את הפרטיות לפני המים?

מערכת בישולים

היי, לא, אין צורך. יום מקסים 🌸

ת תמר איזון

רק 1וחצי כוס מים על 1וחצי כוסאורז בסמטי ? בדרך כלל כמעט כפול זה מספיק ? 1וחצי ?

מערכת בישולים

היי, כן, יש נוזלים נוספים ברוטב הפטריות. יום נעים 🌸

י יפה

כתוב מים קרים רותחים לא ברור רותחים או קרים?

מערכת בישולים

היי, מים רותחים. יום מקסים 🌹

ר רותי

רשום אורז פרסי או פרסי? מה באמת האופציות?

מערכת בישולים

היי, כל אורז ארוך, למשל בסמטי 🌹

ת תמר

כדי להכין גרסה צמחונית פשוט לוותר על הפרגית, או להחליף אותה במשהו אחר? אם כן, במה, למשל? תודה

מערכת בישולים

היי, אפשר להמיר את הפרגיות בטופו. יום מקסים ✨

הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חברים
  • דל במלח
  • פטריות
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • בישול בסיר
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכוני אורז
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • אורז בוכרי

    אורז בוכרי

    80 דקות בינוני
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים