דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אסאדו עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אסאדו עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוט

אסאדו עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוט

(0)
300 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליאת גריסרו
נתח האסאדו בבישול איטי, עם מרינדה מתובלת בטעמי מתוק ומלוח. מנה נפלאה לאירוח מושקע

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
10  פרוסות
אסאדו
12 
בצלי שאלוט פרוסים דק
3  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  ראש
שום חתוך לחצי או חתוך לפרוסות דקות
1.5  כפות
שמן זית
2  כפות
רוטב טריאקי 290 מ"ל
4 
תפוח אדמה
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

300 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב את כל המרכיבים, לטעום עם האסאדו ולתקן תיבול.
  • שלב 2

    0 דקות
    לכסות ולשים במקרר כל הלילה.
  • שלב 3

    0 דקות
    למחרת להעביר את הבשר והרוטב לסיר חרס או סיר לתנור. להעביר לתנור על גריל בחום 220 מעלות למשך שעה.
  • שלב 4

    0 דקות
    להעביר למצב טורבו אפיה ולהנמיך ל-200 מעלות, לאפות בערך עוד שלוש שעות עד לריכוך הבשר.
  • שלב 5

    1 דקות
    שעה לפני סיום האפייה בתנור להוסיף לסיר תפוחי אדמה, לערבב קלות עם המרינדה ולהמשיך עד שהבשר רך בערך עוד שעה. סך הכל 5 שעות בתנור. *ניתן להמיר את בצלי השאלוט ב-3 בצלים גדולים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
אסאדו עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוט

שלב 1 מתוך 5

לערבב את כל המרכיבים, לטעום עם האסאדו ולתקן תיבול.

אסאדו עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוט

שלב 2 מתוך 5

לכסות ולשים במקרר כל הלילה.

אסאדו עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוט

שלב 3 מתוך 5

למחרת להעביר את הבשר והרוטב לסיר חרס או סיר לתנור. להעביר לתנור על גריל בחום 220 מעלות למשך שעה.

אסאדו עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוט

שלב 4 מתוך 5

להעביר למצב טורבו אפיה ולהנמיך ל-200 מעלות, לאפות בערך עוד שלוש שעות עד לריכוך הבשר.

אסאדו עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוט

שלב 5 מתוך 5

שעה לפני סיום האפייה בתנור להוסיף לסיר תפוחי אדמה, לערבב קלות עם המרינדה ולהמשיך עד שהבשר רך בערך עוד שעה. סך הכל 5 שעות בתנור. *ניתן להמיר את בצלי השאלוט ב-3 בצלים גדולים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • תבשיל אסאדו ביין אדום, סילאן וירקות שורש

    תבשיל אסאדו ביין אדום, סילאן וירקות שורש

    210 דקות בינוני
  • אסאדו על מצע נודלס תרד

    אסאדו על מצע נודלס תרד

    180 דקות בינוני
  • אסאדו עגל ברוטב ברביקיו

    אסאדו עגל ברוטב ברביקיו

    240 דקות בינוני
  • מרק בשר אסאדו

    מרק בשר אסאדו

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים