דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורקס עם פרגית ובטטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורקס עם פרגית ובטטה

בורקס עם פרגית ובטטה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרונה חדד
מעדן מלכים שהולך להיעלם לכם מהתבנית במהירות הבזק. נהדר כפתיח לארוחות בשריות או כארוחת ערב בפני עצמה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים
1 
בטטה גדולה
250  גרם
נתח פרגית חתוכות קטן
1 
בצל קצוץ ומטוגן
2  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
1  כפית
סילאן
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב את הפרגיות עם סילאן ופפריקה ולהשרות במשך חצי שעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לבשל את הבטטה ולמעוך לפירה, לערבב עם בצל מטוגן פירורי לחם ולתבל.
  • שלב 3

    0 דקות
    לטגן את הפרגיות ולהוסיף לבטטה.
  • שלב 4

    0 דקות
    למלא בבצק פילאס לסגור ולמרוח בביצה.
  • שלב 5

    0 דקות
    לפזר שומשום ולסמן חתכים.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאפות בחום בנוני 180 מעלות במשך 20 דקות.
בורקס עם פרגית ובטטה

שלב 1 מתוך 6

לערבב את הפרגיות עם סילאן ופפריקה ולהשרות במשך חצי שעה.

בורקס עם פרגית ובטטה

שלב 2 מתוך 6

לבשל את הבטטה ולמעוך לפירה, לערבב עם בצל מטוגן פירורי לחם ולתבל.

בורקס עם פרגית ובטטה

שלב 3 מתוך 6

לטגן את הפרגיות ולהוסיף לבטטה.

בורקס עם פרגית ובטטה

שלב 4 מתוך 6

למלא בבצק פילאס לסגור ולמרוח בביצה.

בורקס עם פרגית ובטטה

שלב 5 מתוך 6

לפזר שומשום ולסמן חתכים.

בורקס עם פרגית ובטטה

שלב 6 מתוך 6

לאפות בחום בנוני 180 מעלות במשך 20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    80 דקות בינוני
  • בורקס חלבה

    בורקס חלבה

    45 דקות בינוני
  • בורקס מצות במילוי בשר

    בורקס מצות במילוי בשר

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים