דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בייגל חם תוצרת בית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בייגל חם תוצרת בית

בייגל חם תוצרת בית

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אופירה פחימה
טרי, חם, מפנק ומנחם. בייגל שקל להכין בבית והכי כיף לאכול

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם (1 חבילה)
3  כפות
סוכר לבן
1  כף
מלח
0.33  כוס
שמן קנולה
3.25  כוסות
מים
0  לפי הטעם
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשים היטב את כל חומרי הבצק עד שנוצר בצק רך ודביק.
  • שלב 2

    15 דקות
    משאירים את הבצק במנוחה 15 דקות.
  • שלב 3

    60 דקות
    לשים שנית ומשאירים למנוחה נוספת כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • שלב 4

    20 דקות
    לאחר שהבצק תפח יוצרים 12 כדורים ומעבירים אותם למשטח מקומח. משאירים את הכדורים לתפוח עוד 20 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרטיבים את הידיים ויוצרים עם האצבע חור באמצע הכדור. פותחים לצורה של בייגל. ממשיכים באותה הדרך עם שאר הכדורים.
  • שלב 6

    0 דקות
    לוקחים 2 צלוחיות, באחת שמים מים ומעט מלח ובשנייה שומשום בנדיבות.
  • שלב 7

    0 דקות
    טובלים כל בייגל במי מלח ואז בקערת השומשום.
  • שלב 8

    0 דקות
    מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה ונותנים לבייגלים לתפוח שוב.
  • שלב 9

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים עד להזהבה מלאה.
בייגל חם תוצרת בית

שלב 1 מתוך 9

לשים היטב את כל חומרי הבצק עד שנוצר בצק רך ודביק.

בייגל חם תוצרת בית

שלב 2 מתוך 9

משאירים את הבצק במנוחה 15 דקות.

בייגל חם תוצרת בית

שלב 3 מתוך 9

לשים שנית ומשאירים למנוחה נוספת כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.

בייגל חם תוצרת בית

שלב 4 מתוך 9

לאחר שהבצק תפח יוצרים 12 כדורים ומעבירים אותם למשטח מקומח. משאירים את הכדורים לתפוח עוד 20 דקות.

בייגל חם תוצרת בית

שלב 5 מתוך 9

מרטיבים את הידיים ויוצרים עם האצבע חור באמצע הכדור. פותחים לצורה של בייגל. ממשיכים באותה הדרך עם שאר הכדורים.

בייגל חם תוצרת בית

שלב 6 מתוך 9

לוקחים 2 צלוחיות, באחת שמים מים ומעט מלח ובשנייה שומשום בנדיבות.

בייגל חם תוצרת בית

שלב 7 מתוך 9

טובלים כל בייגל במי מלח ואז בקערת השומשום.

בייגל חם תוצרת בית

שלב 8 מתוך 9

מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה ונותנים לבייגלים לתפוח שוב.

בייגל חם תוצרת בית

שלב 9 מתוך 9

מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים עד להזהבה מלאה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לבבות בייגל מלאים באהבה

    לבבות בייגל מלאים באהבה

    90 דקות בינוני
  • בייגלה ירושלמי אסלי

    בייגלה ירושלמי אסלי

    95 דקות בינוני
  • בייגלה ירושלמי

    בייגלה ירושלמי

    45 דקות בינוני
  • חיתוכיות עוגת גבינה ובייגלה

    חיתוכיות עוגת גבינה ובייגלה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים