דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לבבות בייגל מלאים באהבה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לבבות בייגל מלאים באהבה

לבבות בייגל מלאים באהבה

(2)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יונית צוקרמן ורון יוחננוב
דואט חגיגי של יונית צוקרמן ורון יוחננוב. מאפה מבצק שמרים טעים, ממולא בתערובת בשר טחון מתובלת והמון טעמים.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח מנופה
5  כפות
סוכר לבן
2  כפות
שמרים יבשים או 50 גרם שמרים טריים
1 
ביצה
1  כף
מלח
5  כפות
שמן זית
2  כוסות
מים בטמפרטורת החדר (500 מ"ל) יתכן וצריך יותר
4  כפות
שמן זית (לטיגון הבצל)
1  גדול
בצל מקולף וקצוץ דק
4  שיני
שום כתושות
500  גרם
בשר בקר טרי טחון
2  כפות
רסק עגבניות (100 גרם)
10  גבעולים
פטרוזיליה קצוצה (כחופן)
2  כפות
מרק בצל ר.טבעיים 400 ג'
0.5  כפית
בהרט או ראס אל חנות
50  גרם
צנוברים (לא חובה)
1 
ביצה טרופה להברשה
2  כפות
שומשום להברשה (אפשר לפי הטעם)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    להכנת הבצק - לשים במיקסר את כל חומרי הבצק (1 קילו קמח, 5 כפות סוכר, שמרים, ביצה, כף מלח 5 כפות שמן ומים) 8-10 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ומבריק שנפרד מהקערה ומעט דביק בתחתית (אם צריך אפשר להוסיף מעט מים, בהדרגה).
  • שלב 2

    60 דקות
    מכסים את הקערה ומניחים את הבצק להתפחה של כשעה בטמפרטורת החדר או לילה במקרר.
  • שלב 3

    10 דקות
    בינתיים מכינים את המילוי - מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את הבצל ומזהיבים מעט. מוסיפים את הצנוברים (אם רוצים), השום, מעט צ'ילי חריף טרי (לא חובה), אבקת תיבול מרק בצל, בהרט, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • שלב 4

    10 דקות
    כשהבצל זהוב מוסיפים את הבשר. מערבבים היטב ומפוררים את הבשר עד שכולו מחליף צבע.
  • שלב 5

    5 דקות
    מוסיפים את רסק העגבניות, מתבלים ומעבירים לקערה לצינון. כשהתערובת קרה מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
  • שלב 6

    1 דקות
    מחממים תנור ל-200 מעלות (חום עליון-תחתון או טורבו).
  • שלב 7

    5 דקות
    לאחר שהבצק תפח, מחלקים את הבצק לחלקים שווים - 120 גרם כל אחד.
  • שלב 8

    5 דקות
    מגלגלים כל חלק לכדור, מכסים ומניחים בצד ל-5 דקות.
  • שלב 9

    15 דקות
    לאחר 5 דקות מרדדים כל כדור לעלה, ממלאים בנדיבות מהמילוי וסוגרים לרצועה. את הרצועה מגלגלים לבייגלה בצורת לב ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • שלב 10

    2 דקות
    מורחים את הלחמניות בביצה ובוזקים שומשום מעל.
  • שלב 11

    25 דקות
    אופים את הבייגלים כ-20-25 דקות או עד הזהבה.
  • שלב 12

    1 דקות
    מגישים חם.
לבבות בייגל מלאים באהבה

שלב 1 מתוך 12

להכנת הבצק - לשים במיקסר את כל חומרי הבצק (1 קילו קמח, 5 כפות סוכר, שמרים, ביצה, כף מלח 5 כפות שמן ומים) 8-10 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ומבריק שנפרד מהקערה ומעט דביק בתחתית (אם צריך אפשר להוסיף מעט מים, בהדרגה).

לבבות בייגל מלאים באהבה

שלב 2 מתוך 12

מכסים את הקערה ומניחים את הבצק להתפחה של כשעה בטמפרטורת החדר או לילה במקרר.

לבבות בייגל מלאים באהבה

שלב 3 מתוך 12

בינתיים מכינים את המילוי - מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את הבצל ומזהיבים מעט. מוסיפים את הצנוברים (אם רוצים), השום, מעט צ'ילי חריף טרי (לא חובה), אבקת תיבול מרק בצל, בהרט, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

לבבות בייגל מלאים באהבה

שלב 4 מתוך 12

כשהבצל זהוב מוסיפים את הבשר. מערבבים היטב ומפוררים את הבשר עד שכולו מחליף צבע.

לבבות בייגל מלאים באהבה

שלב 5 מתוך 12

מוסיפים את רסק העגבניות, מתבלים ומעבירים לקערה לצינון. כשהתערובת קרה מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.

לבבות בייגל מלאים באהבה

שלב 6 מתוך 12

מחממים תנור ל-200 מעלות (חום עליון-תחתון או טורבו).

לבבות בייגל מלאים באהבה

שלב 7 מתוך 12

לאחר שהבצק תפח, מחלקים את הבצק לחלקים שווים - 120 גרם כל אחד.

לבבות בייגל מלאים באהבה

שלב 8 מתוך 12

מגלגלים כל חלק לכדור, מכסים ומניחים בצד ל-5 דקות.

לבבות בייגל מלאים באהבה

שלב 9 מתוך 12

לאחר 5 דקות מרדדים כל כדור לעלה, ממלאים בנדיבות מהמילוי וסוגרים לרצועה. את הרצועה מגלגלים לבייגלה בצורת לב ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

לבבות בייגל מלאים באהבה

שלב 10 מתוך 12

מורחים את הלחמניות בביצה ובוזקים שומשום מעל.

לבבות בייגל מלאים באהבה

שלב 11 מתוך 12

אופים את הבייגלים כ-20-25 דקות או עד הזהבה.

לבבות בייגל מלאים באהבה

שלב 12 מתוך 12

מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • חורף
  • חגיגה
  • חברים
  • אפייה
  • בראנץ'
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מוצרי מאפה
  • מקור החלבון
  • קינוח עליון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • וולנטיין דיי
  • אוכל מזרח תיכוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט לבבות ארטישוק ולימון

    סלט לבבות ארטישוק ולימון

    קל
  • לבבות ארטישוק ממולאים בבשר טחון

    לבבות ארטישוק ממולאים בבשר טחון

    85 דקות בינוני
  • לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות, תרד וגבינה

    לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות, תרד וגבינה

    40 דקות בינוני
  • קיש גבינה עם לבבות דקל

    קיש גבינה עם לבבות דקל

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים