דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות, תרד וגבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות, תרד וגבינה

לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות, תרד וגבינה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
אף אחד לא יאמין שכל כך קל ופשוט להכין את המעדן המתוחכם והמרשים הזה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8 
ארטישוק ירושלמי (אפשר קפוא)
1  סלסילה
פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות
1  עלה
תרד קצוצים
1 
בצל קצוץ
3  שיני
שום קצוצות
80  גרם
גבינת פרמזן מגורדת
20  גרם
חמאה
0.5  כוס
שמנת מתוקה
0  לפי הטעם
בזיליקום
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט טחון
0  לפי הטעם
פלפל לבן
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל בחמאה, מוסיפים את השום, הפטריות והתרד מתבלים במלח, אגוז מוסקט, בזיליקום ופלפל לבן ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את השמנת מתוקה וממשיכים לבשל כשלוש דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים חצי כמות הגבינה, מערבבים ומורידים מהאש.
  • שלב 4

    0 דקות
    ממלאים את הלבבות, מסדרים בפיירקס, מפזרים מעל את הגבינה שנשארה ואופים בחום גבוה (200-210) עד שהגבינה נמסה. בתאבון.
לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות, תרד וגבינה

שלב 1 מתוך 4

מטגנים את הבצל בחמאה, מוסיפים את השום, הפטריות והתרד מתבלים במלח, אגוז מוסקט, בזיליקום ופלפל לבן ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים.

לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות, תרד וגבינה

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את השמנת מתוקה וממשיכים לבשל כשלוש דקות.

לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות, תרד וגבינה

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים חצי כמות הגבינה, מערבבים ומורידים מהאש.

לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות, תרד וגבינה

שלב 4 מתוך 4

ממלאים את הלבבות, מסדרים בפיירקס, מפזרים מעל את הגבינה שנשארה ואופים בחום גבוה (200-210) עד שהגבינה נמסה. בתאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל במלח
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט לבבות ארטישוק ולימון

    סלט לבבות ארטישוק ולימון

    קל
  • לבבות ארטישוק ממולאים בבשר טחון

    לבבות ארטישוק ממולאים בבשר טחון

    85 דקות בינוני
  • קיש גבינה עם לבבות דקל

    קיש גבינה עם לבבות דקל

    75 דקות בינוני
  • קציצות הודו ברוטב עם לבבות ארטישוק

    קציצות הודו ברוטב עם לבבות ארטישוק

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים