דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ביס שמרים במילוי חלבה ושוקולד לבן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ביס שמרים במילוי חלבה ושוקולד לבן

ביס שמרים במילוי חלבה ושוקולד לבן

(0)
160 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
מאפי ביס של בצק שמרים עשיר ורך, ממולאים בקוביות חלווה ושוקלד לבן מגורר. תוכלו לדמיין לבד איך הם יוצאים מהתנור ואיזה ניחוח הם מפזרים בכל הבית

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2.5  כוסות
מים פושרים
4  כפות
סוכר לבן
120  גרם
חמאה רכה
4  כפות
שמן זית
2 
ביצה
2  כפיות
מלח
400  גרם
חלווה
300  גרם
שוקולד לבן מגורר
1 
חלמון ביצה
1  כף
מים
3  כפות
סוכר חום דמררה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

160 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מערבלים את כל חומרי הבצק מלבד המים והמלח בקערת מיקסר עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.
  • שלב 3

    0 דקות
    טופחים על הבצק ומניחים לו לתפוח כחצי שעה נוספת.
  • שלב 4

    0 דקות
    חותכים את החלבה לקוביות קטנות ומניחים בקערה. מניחים בקערה נפרדת את השוקולד.
  • שלב 5

    0 דקות
    בוצעים מהבצק כדור בגודל של חצי כדור פינג פונג, משטחים ביד, מניחים במרכז 2 קוביות חלבה, מפזרים פצפוצי שוקולד לבן, סוגרים ומגלגלים לצורת כדור.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסדרים בתבנית אפייה במרחק של 5 ס"מ זה מזה.
  • שלב 7

    20 דקות
    מכסים ומניחים כ-20 דקות להתפחה חלקית.
  • שלב 8

    0 דקות
    מברישים את הכדורים בחלמון מעורבב במים וזורים סוכר חום לפני הכנסתם לתנור.
  • שלב 9

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות עד להזהבת המאפים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

    עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

    30 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים

    עוגת ביסקוויטים

    30 דקות קל
  • לחמניות ביס ללא גלוטן

    לחמניות ביס ללא גלוטן

    60 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים