דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז לפסח

בראוניז לפסח

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית פשה
חומיות פרווה כשרות לפסח - מי אמר שאין מה לאכול בפסח?

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
חלמון בטמפ` החדר
1  כוס
סוכר לבן
1  חבילה
מרגרינה
200  גרם
שוקולד מריר
0.5  כוס
קקאו
1  כוס
קמח תפוחי אדמה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים מס` דקות את החלבונים ומוסיפים בזרם דק את הסוכר, עד ליצירת קצף יציב.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר קטן מחממים עד להמסה, תוך כדי ערבוב, את המחמאה והשוקולד המריר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מצננים מעט.
  • שלב 4

    0 דקות
    שופכים את תערובת השוקולד לקערה ומוסיפים חלמונים וקקאו.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים היטב היטב - מתקבלת תערובת קשה יחסית.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את קצף החלבונים בתנועות קיפול.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את קמח התפו"א בתנועות קיפול.
  • שלב 8

    0 דקות
    מרפדים תבנית חד פעמית בינונית בנייר אפייה ולשפוך את הבלילה.
  • שלב 9

    25 דקות
    אופים בחום בינוני 170 מעלות, כ-25 דקות.
בראוניז לפסח

שלב 1 מתוך 9

מקציפים מס` דקות את החלבונים ומוסיפים בזרם דק את הסוכר, עד ליצירת קצף יציב.

בראוניז לפסח

שלב 2 מתוך 9

בסיר קטן מחממים עד להמסה, תוך כדי ערבוב, את המחמאה והשוקולד המריר.

בראוניז לפסח

שלב 3 מתוך 9

מצננים מעט.

בראוניז לפסח

שלב 4 מתוך 9

שופכים את תערובת השוקולד לקערה ומוסיפים חלמונים וקקאו.

בראוניז לפסח

שלב 5 מתוך 9

מערבבים היטב היטב - מתקבלת תערובת קשה יחסית.

בראוניז לפסח

שלב 6 מתוך 9

מוסיפים את קצף החלבונים בתנועות קיפול.

בראוניז לפסח

שלב 7 מתוך 9

מוסיפים את קמח התפו"א בתנועות קיפול.

בראוניז לפסח

שלב 8 מתוך 9

מרפדים תבנית חד פעמית בינונית בנייר אפייה ולשפוך את הבלילה.

בראוניז לפסח

שלב 9 מתוך 9

אופים בחום בינוני 170 מעלות, כ-25 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ש שקד

יש מצב שכתוב פעמיים 4 ביצים??? בטעות?

מערכת בישולים

היי, תודה על תשומת הלב, אכן יש צורך בכמות של 4 ביצים. חג שמח 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים
  • עשיר בסיבים תזונתיים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז במבה נימוחים

    בראוניז במבה נימוחים

    40 דקות קל
  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז

    בראוניז

    45 דקות בינוני
  • בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים