דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בריוש גבינה ואוכמניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בריוש גבינה ואוכמניות

בריוש גבינה ואוכמניות

(0)
110 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
מאפה שמרים עשיר במילוי מפנק של גבינה ואוכמניות

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
200  גרם
חמאה רכה
0.75  כוס
סוכר לבן
5 
ביצה
1  כף
לימון
1  כוס
חלב
1  גביע
גבינה לבנה רכה 9%
1 
חלמון
1  כף
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  שקית
סוכר וניל
0.5  כוס
פירות יער
0.25  כוס
מחית אוכמניות
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשים את כל חומרי הבצק כ-10 דקות ומניחים להתפחה כשעה. מכניסים למקרר ל-12 שעות להתפחה נוספת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-12 חלקים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מגלגלים ללחמניה ועושים גומה בלחמניה ומניחים כפית גדושה מהמילוי גבינה וכפית אוכמניות.
  • שלב 4

    0 דקות
    סוגרים לכדור יפה. מניחים בתבניות אישיות משומנות. או על תבנית אפייה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים להתפחה של שעה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מברישים בביצה טרופה.
  • שלב 7

    0 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות, עד שנראה מוכן.
בריוש גבינה ואוכמניות

שלב 1 מתוך 7

לשים את כל חומרי הבצק כ-10 דקות ומניחים להתפחה כשעה. מכניסים למקרר ל-12 שעות להתפחה נוספת.

בריוש גבינה ואוכמניות

שלב 2 מתוך 7

מחלקים את הבצק ל-12 חלקים.

בריוש גבינה ואוכמניות

שלב 3 מתוך 7

מגלגלים ללחמניה ועושים גומה בלחמניה ומניחים כפית גדושה מהמילוי גבינה וכפית אוכמניות.

בריוש גבינה ואוכמניות

שלב 4 מתוך 7

סוגרים לכדור יפה. מניחים בתבניות אישיות משומנות. או על תבנית אפייה.

בריוש גבינה ואוכמניות

שלב 5 מתוך 7

מניחים להתפחה של שעה.

בריוש גבינה ואוכמניות

שלב 6 מתוך 7

מברישים בביצה טרופה.

בריוש גבינה ואוכמניות

שלב 7 מתוך 7

אופים בחום של 180 מעלות, עד שנראה מוכן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים

    פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים

    120 דקות בינוני
  • בריוש שוקולד מריר

    בריוש שוקולד מריר

    180 דקות בינוני
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני
  • חלת בריוש במלית גביניות

    חלת בריוש במלית גביניות

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים