דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בשר טחון וירקות ברוטב סויה בסגנון סיני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בשר טחון וירקות ברוטב סויה בסגנון סיני

בשר טחון וירקות ברוטב סויה בסגנון סיני

(0)
30 דקות
בינוני
Buy Now
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנה מהירה בניחוחות אסיאתיים שאפשר לבשל לכל ארוחה או אירוע

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
בשר בקר טחון טחון
1  כף
רוטב סויה סיני 290 מ"ל
1  כף
יין אדום מתוק
1  כף
שמן קנולה
0.5  כפית
קורנפלור (עמילן תירס)
0.5  כפית
סוכר לבן
2  כפות
שמן קנולה לטיגון
2  כפות
שמן קנולה לטיגון
1 
בצל בינוני, חתוך לרצועות דקות
2  שיני
שום קצוצות דק
1 
פלפל אדום חריף קצוץ דק
2  סנטימטר
ג'ינג'ר טרי קלוף ומגורר
1 
גזר חתוך למקלונים
1 
קישוא חתוך למקלונים
1 
פלפל אדום 2 חצאים חתוכים לרצועות
150  גרם
פטריות שמפיניון חתוכות
2  ענפי
בצל ירוק חתוכים לרצועות
1  כף
רוטב סויה סיני 290 מ"ל
2  כפות
יין לבן
0.5  כוס
ציר ירקות
0.5  כוס
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  כפית
קורנפלור (עמילן תירס)
1  קורט
פלפל שחור
1  קורט
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מערבבים את הבשר וחומרי התיבול ומשהים ל-10 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים שמן בווק, מוסיפים את הבשר ומערבבים על אש בינונית כ- 3 דק'. שומרים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים בווק בצל, שום, פלפל חריף וג'ינג'ר למשך 5 דק'.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים מקלוני גזר ומטגנים עוד 3 דק', מוסיפים קישוא, פלפלים ופטריות ומטגנים 3 דק' נוספות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים בקערה את חומרי התיבול לירקות. מוסיפים לווק, יחד עם הבשר ומביאים לרתיחה מתונה תוך ערבוב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מתקנים תיבול, מורידים מהאש ובוזקים מעל את הבצל הירוק.
  • שלב 7

    1 דקות
    מומלץ להגיש על מצע אורז או נודלס. ניתן להמיר את השרי בכפית או שתיים של יין יבש, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    60 דקות קל
  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    210 דקות בינוני
  • צלי בשר פשוט בכמון וכורכום

    צלי בשר פשוט בכמון וכורכום

    210 דקות בינוני
  • קציץ בשר (מיט לואף)

    קציץ בשר (מיט לואף)

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים