להוסיף את הנקניקיות, פפריקה ומלח ולערבב. לטגן / להקפיץ בערך כ-5 דקות.
שלב 4
0 דקות
להוסיף תפוחי-אדמה וליצוק מים, להביא לרתיחה.
שלב 5
30 דקות
לבשל כ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים.
*לגרסה צמחונית - ניתן להמיר את הנקניקיות לנקניקיות מן הצומח. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0