דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גולאש ושעועית צהובה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גולאש ושעועית צהובה

גולאש ושעועית צהובה

(0)
140 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליבי קורסיה
הכל בסיר אחד: תבשיל בשר עשיר ומנחם שחוסך את הצורך להכין תוספת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר לגולאש, חתוך לקוביות
1  שקית
שעועית לימה קפואה
1 
בצל קצוץ
2  שיני
שום
0  לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  כף
רסק עגבניות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחמם שמן במחבת ולטגן בצל+ 2 שיני שום.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף את הבשר ולטגן מכל הצדדים עד סגירה. להוסיף פפריקה ופלפל שחור ולערבב.
  • שלב 3

    0 דקות
    ליצוק מים רותחים עד כיסוי הבשר, להוסיף כף אבקת מרק עוף ולהביא לרתיחה במשך שתי דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    לבשל בשר על אש נמוכה, כשעה-שעה וחצי, או עד שהבשר רך.
  • שלב 5

    0 דקות
    להוסיף מעל את השעועית, כחצי כוס מים רותחים, מלח ורסק עגבניות.
  • שלב 6

    0 דקות
    לבשל עוד חצי שעה.
גולאש ושעועית צהובה

שלב 1 מתוך 6

לחמם שמן במחבת ולטגן בצל+ 2 שיני שום.

גולאש ושעועית צהובה

שלב 2 מתוך 6

להוסיף את הבשר ולטגן מכל הצדדים עד סגירה. להוסיף פפריקה ופלפל שחור ולערבב.

גולאש ושעועית צהובה

שלב 3 מתוך 6

ליצוק מים רותחים עד כיסוי הבשר, להוסיף כף אבקת מרק עוף ולהביא לרתיחה במשך שתי דקות.

גולאש ושעועית צהובה

שלב 4 מתוך 6

לבשל בשר על אש נמוכה, כשעה-שעה וחצי, או עד שהבשר רך.

גולאש ושעועית צהובה

שלב 5 מתוך 6

להוסיף מעל את השעועית, כחצי כוס מים רותחים, מלח ורסק עגבניות.

גולאש ושעועית צהובה

שלב 6 מתוך 6

לבשל עוד חצי שעה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גולאש הודו של סבתא

    גולאש הודו של סבתא

    90 דקות בינוני
  • גולאש עגל

    גולאש עגל

    120 דקות בינוני
  • גולאש עם שעועית ברוטב עגבניות

    גולאש עם שעועית ברוטב עגבניות

    180 דקות קל
  • גולאש בשר

    גולאש בשר

    200 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים