המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל על אש גבוהה עד שמזהיב.
מוסיפים את חתיכות בשר ההודו ומערבבים כל הזמן, עד שהבשר הופך אפור.
מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומוסיפים את תפוחי האדמה והגזר. מוסיפים כמון, מלח ופלפל לפי הטעם.
מכסים את הסיר חלקית ומבשלים במשך 75 דקות. מערבבים מדי פעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0