דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גולאש בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גולאש בשר

גולאש בשר

(0)
200 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חביבה טל
קדירה מושקעת במיוחד עם בשר כתף שמתבשל ביין והמון תבלינים.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
כתף בקר חתוך לקוביות
2 
בצל קצוצים
3 
גזר קלופים ופרוסים
4  שיני
שום פרוסות
3 
סלרי
1  עלה
עלה דפנה
1  כוס
יין אדום או יין לבן
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
זעתר
1  קורט
כורכום
1  קורט
בהרט
1  קורט
קינמון טחון
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה או קורט חריפה
2  כפות
שמן זית או קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

200 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מזהיבים בצלים ופרוסות שום בשמן זית, מוסיפים את קוביות הבשר וצולים אותן מכל הצדדים. מוסיפים את יתר הירקות ועלה דפנה, יוצקים יין ומים לכיסוי הבשר ומביאים לרתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את התבלינים ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל בסיר, מכוסה חלקית, בין שעתיים לשלוש שעות, כאשר מדי פעם בודקים אם יש מספיק נוזלים.
  • שלב 3

    0 דקות
    ניתן לקצר את התהליך, אם אחרי צליית הבשר מכניסים את כל המרכיבים לסיר לחץ למשך כשעה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגישים בליווי תפוחי אדמה מבושלים, או מחית תפוחי אדמה, או ניוקי.
גולאש בשר

שלב 1 מתוך 4

מזהיבים בצלים ופרוסות שום בשמן זית, מוסיפים את קוביות הבשר וצולים אותן מכל הצדדים. מוסיפים את יתר הירקות ועלה דפנה, יוצקים יין ומים לכיסוי הבשר ומביאים לרתיחה.

גולאש בשר

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את התבלינים ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל בסיר, מכוסה חלקית, בין שעתיים לשלוש שעות, כאשר מדי פעם בודקים אם יש מספיק נוזלים.

גולאש בשר

שלב 3 מתוך 4

ניתן לקצר את התהליך, אם אחרי צליית הבשר מכניסים את כל המרכיבים לסיר לחץ למשך כשעה.

גולאש בשר

שלב 4 מתוך 4

מגישים בליווי תפוחי אדמה מבושלים, או מחית תפוחי אדמה, או ניוקי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גולאש הודו של סבתא

    גולאש הודו של סבתא

    90 דקות בינוני
  • גולאש עגל

    גולאש עגל

    120 דקות בינוני
  • גולאש ושעועית צהובה

    גולאש ושעועית צהובה

    140 דקות בינוני
  • גולאש עם שעועית ברוטב עגבניות

    גולאש עם שעועית ברוטב עגבניות

    180 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים