דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גפילטע פיש וביצים קשות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גפילטע פיש וביצים קשות

גפילטע פיש וביצים קשות

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של קובי בר למתכון המסורתי שעובר מדור לדור

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
דג קרפיון טחון, ללא האידרה המרכזית
2 
ביצה קשות, מגורדות גס
1 
בצל גדול מגורד גס
3 
ביצה טרופות
0.25  כפית
פלפל
2  כפות
סוכר לבן
1  כפית
מלח
3  כפות
קמח מצה
1  קורט
פלפל לבן
12  כוסות
מים
3  כפות
סוכר לבן
0.5  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
1 
בצל גדול, קצוץ גס
2 
גזר קלופים ופרוסים לעיגולים
1  קורט
פלפל לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את הדג הטחון במסננת למשך שעה, כדי שיתנקזו ממנו הנוזלים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים היטב את הדג עם כל יתר החומרים ומשהים כ-10 דק'.
  • שלב 3

    0 דקות
    בסיר גבוה ומתאים, שמים את כל חומרי הציר ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    צרים בידיים קציצות בגודל הרצוי ומטילים לציר הרותח. מבשלים כ-15 דקות על להבה גבוהה עד שהקציצות צפות.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממשיכים לבשל במכסה חצי סגור עד שרוב הנוזלים מתאדים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפרידים את עיגולי הגזר מהציר.
  • שלב 7

    0 דקות
    יוצקים את שארית הציר לתוך כלי זכוכית מתאים, ומסדרים עליו את הקציצות. מניחים על כל קציצה עיגול גזר ומצננים היטב. בתיאבון!
גפילטע פיש וביצים קשות

שלב 1 מתוך 7

שמים את הדג הטחון במסננת למשך שעה, כדי שיתנקזו ממנו הנוזלים.

גפילטע פיש וביצים קשות

שלב 2 מתוך 7

מערבבים היטב את הדג עם כל יתר החומרים ומשהים כ-10 דק'.

גפילטע פיש וביצים קשות

שלב 3 מתוך 7

בסיר גבוה ומתאים, שמים את כל חומרי הציר ומביאים לרתיחה.

גפילטע פיש וביצים קשות

שלב 4 מתוך 7

צרים בידיים קציצות בגודל הרצוי ומטילים לציר הרותח. מבשלים כ-15 דקות על להבה גבוהה עד שהקציצות צפות.

גפילטע פיש וביצים קשות

שלב 5 מתוך 7

ממשיכים לבשל במכסה חצי סגור עד שרוב הנוזלים מתאדים.

גפילטע פיש וביצים קשות

שלב 6 מתוך 7

מפרידים את עיגולי הגזר מהציר.

גפילטע פיש וביצים קשות

שלב 7 מתוך 7

יוצקים את שארית הציר לתוך כלי זכוכית מתאים, ומסדרים עליו את הקציצות. מניחים על כל קציצה עיגול גזר ומצננים היטב. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • דל במלח
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גפילטע פיש (קציצות דגים) כשר לפסח

    גפילטע פיש (קציצות דגים) כשר לפסח

    240 דקות בינוני
  • גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    120 דקות בינוני
  • גפילטע פיש (קציצות דגים) לראש השנה

    גפילטע פיש (קציצות דגים) לראש השנה

    240 דקות מאתגר
  • גפילטע פיש סגול עם סלק

    גפילטע פיש סגול עם סלק

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים