דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג סלמון בנוסח מרוקאי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג סלמון בנוסח מרוקאי

דג סלמון בנוסח מרוקאי

(3)
קל
מתכונאי/ת: אתי ישפה
דג חריף ועשיר בטעמים בסגנון מרוקאי. מומלץ להגיש עם חלה או לחם לטבילה ברוטב

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  נתח
פילה סלמון (אפשר גם להשתמש בסלמון קפוא מהסופר) פרוס לפרוסות
3 
עגבנייה
10 
עגבנייה
5 
פלפל אדום
1 
פלפל ירוק
10  שיני
שום שלמות
1  זר
כוסברה
1 
לימון
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה או מתוקה
1  כף
תבלין לדג (ניתן לקנות בכל סופר)
2  כפות
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    משרים 30 דקות את הדג עם מלח ומיץ לימון.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים את הגמבות לרצועות מאורכות ודקות, את העגבניות לרבעים, את הפלפל החריף לעיגולים ואת עגבניות השרי לחצאים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים שמן זית בסיר גדול ושטוח ומטגנים את הירקות החתוכים יחד עם שום ולימון פרוס לעיגולים דקים כ-8-10 דק'.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים בקערית חצי כוס שמן זית ואת כל התבלינים ומערבבים. שופכים על הירקות בסיר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מפזרים את צרור הכוסברה, מוסיפים 1-2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 6

    0 דקות
    שוטפים את הסלמון ומוסיפים אותו לסיר לבישול של 30 דקות לכל היותר.
דג סלמון בנוסח מרוקאי

שלב 1 מתוך 6

משרים 30 דקות את הדג עם מלח ומיץ לימון.

דג סלמון בנוסח מרוקאי

שלב 2 מתוך 6

חותכים את הגמבות לרצועות מאורכות ודקות, את העגבניות לרבעים, את הפלפל החריף לעיגולים ואת עגבניות השרי לחצאים.

דג סלמון בנוסח מרוקאי

שלב 3 מתוך 6

מחממים שמן זית בסיר גדול ושטוח ומטגנים את הירקות החתוכים יחד עם שום ולימון פרוס לעיגולים דקים כ-8-10 דק'.

דג סלמון בנוסח מרוקאי

שלב 4 מתוך 6

מניחים בקערית חצי כוס שמן זית ואת כל התבלינים ומערבבים. שופכים על הירקות בסיר.

דג סלמון בנוסח מרוקאי

שלב 5 מתוך 6

מפזרים את צרור הכוסברה, מוסיפים 1-2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.

דג סלמון בנוסח מרוקאי

שלב 6 מתוך 6

שוטפים את הסלמון ומוסיפים אותו לסיר לבישול של 30 דקות לכל היותר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
י יפית

מושלםם

הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • אוכל מרוקאי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים