דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חמין אסאדו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חמין אסאדו

חמין אסאדו

(1)
630 דקות
קל
מתכונאי/ת: רותם שמיר
קדירה עם נתח אסאדו רך ומתפרק. שווה להיות קרניבור

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
אסאדו
2 
בצל
3 
תפוח אדמה
1  כוס
שעועית לימה
1  כוס
גרגירי חומוס
1  כוס
גריסי פנינה
1.5  כפות
דבש
0  לפי הטעם
ביצה
1  כפית
מלח
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
כורכום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

630 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את האסאדו ומבשלים 15 דקות. מורידים את הקצף שנוצר, ומכבים את הגז.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים כל אחד ל-6 חתיכות. מוסיפים לסיר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הקטניות לאחר שהושרו במים לילה שלם, למעט את הגריסים שלא צריכים השרייה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הדבש, התבלינים והמלח.
  • שלב 5

    0 דקות
    את הבצל קוצצים דק ומטגנים עד השחמה. מוסיפים לסיר.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים ביצים כמניין הסועדים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכניסים לתנור ל-10 שעות בחום של 100 מעלות. בתיאבון!
חמין אסאדו

שלב 1 מתוך 7

מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את האסאדו ומבשלים 15 דקות. מורידים את הקצף שנוצר, ומכבים את הגז.

חמין אסאדו

שלב 2 מתוך 7

מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים כל אחד ל-6 חתיכות. מוסיפים לסיר.

חמין אסאדו

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים את הקטניות לאחר שהושרו במים לילה שלם, למעט את הגריסים שלא צריכים השרייה.

חמין אסאדו

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את הדבש, התבלינים והמלח.

חמין אסאדו

שלב 5 מתוך 7

את הבצל קוצצים דק ומטגנים עד השחמה. מוסיפים לסיר.

חמין אסאדו

שלב 6 מתוך 7

מוסיפים ביצים כמניין הסועדים.

חמין אסאדו

שלב 7 מתוך 7

מכניסים לתנור ל-10 שעות בחום של 100 מעלות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין טבית עיראקי

    חמין טבית עיראקי

    760 דקות בינוני
  • חמין איטריות משגע

    חמין איטריות משגע

    600 דקות בינוני
  • תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    620 דקות מאתגר
  • חמין קלאסי

    חמין קלאסי

    600 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים