מניחים את הבשר (ניתן להמיר את הבשר בקילו חזה עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), עליו את תפוחי האדמה ומעליהם את השעועית.
שלב 4
0 דקות
מערבבים פלפל, מלח, סילאן וחרדל ושופכים על החומרים שבסיר.
שלב 5
0 דקות
שופכים מעל הכל כוס מרק מכף גדושה של אבקת מרק של אסם.
שלב 6
0 דקות
ממלאים את סיר הלחץ כמעט עד לגובה החומרים, מניחים את הביצים ומשאירים לבעבע ל-10 דקות
שלב 7
0 דקות
סוגרים את סיר הלחץ ומבשלים עד שנוצר לחץ והאדים מתחילים לצאת החוצה. מורידים לאש נמוכה וממשיכים לבשל לעוד 180 דקות תחת השגחה
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1