דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חמין ספגטי עם עוף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חמין ספגטי עם עוף

חמין ספגטי עם עוף

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
קדרה לא רגילה עם תפוחי אדמה, עוף ופסטה שמתבשלת כל הלילה.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8
5 
תפוח אדמה
3  נתחי
חזה עוף
0.33  כוס
שמן קנולה
1  קורט
בהרט
1  קורט
מלח
1  קורט
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים את תפוחי האדמה, שוטפים וחותכים לפרוסות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים בסיר שמן עמוק לטיגון תפוחי האדמה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים את תפוחי האדמה, עד שיזהיבו מעט.
  • שלב 4

    0 דקות
    בסיר נפרד מבשלים את הספגטי על פי ההוראות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מטגנים את הבשר כך שיהיה מוכן לאכילה.
  • שלב 6

    0 דקות
    כשהספגטי מוכן מעבירים אותו למסננת ומניחים בצד.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחממים שמן בסיר, מחזירים את הספגטי שזה עתה סיננו ומוסיפים את התבלינים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מסדרים בסיר את תפוחי האדמה המטוגנים, מעל מוסיפים כשליש מכמות הספגטי ויוצרים חור באמצע, כדי להכניס את נתחי העוף. (שימו לב שהחור לא יגיע אל תפוחי האדמה, אם אתם רואים ששמתם שכבה דקה מדי של ספגטי, תוסיפו עוד).
  • שלב 9

    0 דקות
    מוסיפים את כמות הספגטי שנותרה, מכסים ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות בהתחלה ואח"כ 75 למשך הלילה.
חמין ספגטי עם עוף

שלב 1 מתוך 9

קולפים את תפוחי האדמה, שוטפים וחותכים לפרוסות.

חמין ספגטי עם עוף

שלב 2 מתוך 9

מחממים בסיר שמן עמוק לטיגון תפוחי האדמה.

חמין ספגטי עם עוף

שלב 3 מתוך 9

מטגנים את תפוחי האדמה, עד שיזהיבו מעט.

חמין ספגטי עם עוף

שלב 4 מתוך 9

בסיר נפרד מבשלים את הספגטי על פי ההוראות.

חמין ספגטי עם עוף

שלב 5 מתוך 9

מטגנים את הבשר כך שיהיה מוכן לאכילה.

חמין ספגטי עם עוף

שלב 6 מתוך 9

כשהספגטי מוכן מעבירים אותו למסננת ומניחים בצד.

חמין ספגטי עם עוף

שלב 7 מתוך 9

מחממים שמן בסיר, מחזירים את הספגטי שזה עתה סיננו ומוסיפים את התבלינים.

חמין ספגטי עם עוף

שלב 8 מתוך 9

מסדרים בסיר את תפוחי האדמה המטוגנים, מעל מוסיפים כשליש מכמות הספגטי ויוצרים חור באמצע, כדי להכניס את נתחי העוף. (שימו לב שהחור לא יגיע אל תפוחי האדמה, אם אתם רואים ששמתם שכבה דקה מדי של ספגטי, תוסיפו עוד).

חמין ספגטי עם עוף

שלב 9 מתוך 9

מוסיפים את כמות הספגטי שנותרה, מכסים ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות בהתחלה ואח"כ 75 למשך הלילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • חגיגה
  • דל במלח
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין טבית עיראקי

    חמין טבית עיראקי

    760 דקות בינוני
  • חמין איטריות משגע

    חמין איטריות משגע

    600 דקות בינוני
  • תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    620 דקות מאתגר
  • חמין קלאסי

    חמין קלאסי

    600 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים