דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חציל אפוי בגבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חציל אפוי בגבינה

חציל אפוי בגבינה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חנן שם טוב
חציל אפוי במילוי גבינה, החציל רך והגבינה נמסה ומוסיפה מליחות ומירקם

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
פנים של חציל ארוך
50  גרם
גבינת פטה / בולגרית
50  גרם
גבינה צהובה
0.75  כפית
פלפל גרוס
2  כפיות
שמן זית
0.75  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חוצים את החציל לאורכו. מניחים על צד הקליפה וחורצים בחלק החתוך קוביות, מבלי להגיע לקליפה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחדירים קוביות של גבינה וגם גבינה צהובה לחריצים. מזלפים למעלה שמן זית ורוטב סויה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים בתבנית אפייה או פיירקס, מכסים ברפיון בנייר אלומיניום ואופים בחום של 180 מעלות במשך 20 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסירים את נייר האלומיניום, מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות ואופים עוד כ-10 דקות עד שפני החצילים מזהיבים.
חציל אפוי בגבינה

שלב 1 מתוך 4

חוצים את החציל לאורכו. מניחים על צד הקליפה וחורצים בחלק החתוך קוביות, מבלי להגיע לקליפה.

חציל אפוי בגבינה

שלב 2 מתוך 4

מחדירים קוביות של גבינה וגם גבינה צהובה לחריצים. מזלפים למעלה שמן זית ורוטב סויה.

חציל אפוי בגבינה

שלב 3 מתוך 4

מניחים בתבנית אפייה או פיירקס, מכסים ברפיון בנייר אלומיניום ואופים בחום של 180 מעלות במשך 20 דקות.

חציל אפוי בגבינה

שלב 4 מתוך 4

מסירים את נייר האלומיניום, מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות ואופים עוד כ-10 דקות עד שפני החצילים מזהיבים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוסקה חצילים ובשר-תפוחי אדמה

    מוסקה חצילים ובשר-תפוחי אדמה

    70 דקות בינוני
  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • סביח חצילים וביצה קשה

    סביח חצילים וביצה קשה

    10 דקות קל
  • חציל שלם בתנור

    חציל שלם בתנור

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים