דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט בטטה וחצילים מקורמלים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט בטטה וחצילים מקורמלים

סלט בטטה וחצילים מקורמלים

(0)
20 דקות
מתכונאי/ת: קובי אדרי
סלט שהוא חובה בכל שולחן שישי, אחרי שתטעמו אתם פשוט תתמכרו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בטטה חתוכה לקוביות
1 
פנים של חציל חתוך לקוביות
2  כפות
קמח
0.5  ליטר
שמן קנולה
3  כפות
רוטב צ'ילי מתוק
1  גבעול
בצל ירוק קצוץ
2  כפות
שומשום קלוי מעט על המחבת
0.5  כפית
מלח
1  כף
שמן שומשום
0.25 
לימון סחוט למיץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    חותכים את החציל והבטטה לקוביות, שימו לב לחתוך את החציל מעט גדול יותר כי הוא מתכווץ. שמים בשתי קערות את החציל והבטטות ומוסיפים כף קמח לכל אחת, מערבבים היטב.
  • שלב 2

    10 דקות
    מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים את החציל והבטטה. מעבירים לרשת טפטוף או לנייר סופג.
  • שלב 3

    5 דקות
    מעבירים את החציל והבטטה המטוגנים לקערה. מוסיפים את הבצל הירוק, שמן השומשום, השומשום הקלוי, צ'ילי מתוק ומיץ לימון. מערבבים היטב ומגישים.
סלט בטטה וחצילים מקורמלים

שלב 1 מתוך 3

חותכים את החציל והבטטה לקוביות, שימו לב לחתוך את החציל מעט גדול יותר כי הוא מתכווץ. שמים בשתי קערות את החציל והבטטות ומוסיפים כף קמח לכל אחת, מערבבים היטב.

סלט בטטה וחצילים מקורמלים

שלב 2 מתוך 3

מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים את החציל והבטטה. מעבירים לרשת טפטוף או לנייר סופג.

סלט בטטה וחצילים מקורמלים

שלב 3 מתוך 3

מעבירים את החציל והבטטה המטוגנים לקערה. מוסיפים את הבצל הירוק, שמן השומשום, השומשום הקלוי, צ'ילי מתוק ומיץ לימון. מערבבים היטב ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • חברים
  • סלטים
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • אמצע שבוע
  • מנת ירקות/פירות
  • אוכל מקומי
  • תפוחי אדמה
  • מנה עליונה
  • אוכל טבעוני
  • מאכלים קרים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • טיגון בשמן עמוק
  • אוכל מזרח תיכוני
  • מוקפצים ואסייתים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים