דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טבחה - בשר עם שעועית וירק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טבחה - בשר עם שעועית וירק

טבחה - בשר עם שעועית וירק

(0)
200 דקות
קל
מתכונאי/ת: רונית לב
טעמים מהמטבח הטריפוליטאי: תבשיל בשר, מנגולד, תפוחי אדמה ושעועית לבנה בבישול ארוך

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
שמן קנולה
0.5  קילוגרם
מנגולד שטופים וקצוצים
2 
בצל קצוצים
7  שיני
שום קצוצות
1  קילוגרם
בשר בקר שריר חתוך לקוביות גדולות
2  כוסות
שעועית לימה שהושרתה לילה במים
6 
תפוח אדמה מקולפים וחתוכים לרבעים
0  לפי הטעם
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
כורכום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

200 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את עלי המנגולד ומטגנים כ-2 דקות, עד שהעלים קמלים מעט.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבצל ואת השום ומטגנים כ-3 דקות, עד שהבצל הופך שקוף.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים על להבה גבוהה, עד שהבשר משנה את צבעו.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסננים את השעועית ממי ההשרייה, שוטפים היטב ומוסיפים לסיר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים במים רותחים ומביאים שוב לרתיחה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית כ-60 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ובפלפל, באבקת מרק העוף ובכורכום.
  • שלב 8

    0 דקות
    מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים כ-120 דקות, עד שהבשר והשעועית רכים.
  • שלב 9

    0 דקות
    שומרים עד 3 ימים במקרר ומחממים בסיר. מגישים עם קוסקוס או אורז לבן.
טבחה - בשר עם שעועית וירק

שלב 1 מתוך 9

מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את עלי המנגולד ומטגנים כ-2 דקות, עד שהעלים קמלים מעט.

טבחה - בשר עם שעועית וירק

שלב 2 מתוך 9

מוסיפים את הבצל ואת השום ומטגנים כ-3 דקות, עד שהבצל הופך שקוף.

טבחה - בשר עם שעועית וירק

שלב 3 מתוך 9

מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים על להבה גבוהה, עד שהבשר משנה את צבעו.

טבחה - בשר עם שעועית וירק

שלב 4 מתוך 9

מסננים את השעועית ממי ההשרייה, שוטפים היטב ומוסיפים לסיר.

טבחה - בשר עם שעועית וירק

שלב 5 מתוך 9

מכסים במים רותחים ומביאים שוב לרתיחה.

טבחה - בשר עם שעועית וירק

שלב 6 מתוך 9

מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית כ-60 דקות.

טבחה - בשר עם שעועית וירק

שלב 7 מתוך 9

מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ובפלפל, באבקת מרק העוף ובכורכום.

טבחה - בשר עם שעועית וירק

שלב 8 מתוך 9

מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים כ-120 דקות, עד שהבשר והשעועית רכים.

טבחה - בשר עם שעועית וירק

שלב 9 מתוך 9

שומרים עד 3 ימים במקרר ומחממים בסיר. מגישים עם קוסקוס או אורז לבן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טבחה טריפוליטאית

    טבחה טריפוליטאית

    80 דקות בינוני
  • טבחה חומוס ובשר

    טבחה חומוס ובשר

    60 דקות קל
  • טבחה - סיסי

    טבחה - סיסי

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים