דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טבית - חמין עיראקי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טבית - חמין עיראקי

טבית - חמין עיראקי

(1)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ניצה ששון
עוף ממולא שמתבשל לילה שלם ברוטב עם תבלינים נפלאים. מעדן עיראקי.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
עוף שלם
3  כוסות
אורז בסמטי שטוף ומסונן
3 
עגבנייה מגורדות או קצוצות דק
3  כפות
רסק עגבניות
100  גרם
בשר בקר טחון קצוץ או טחון
1 
בצל גדול קצוץ
2  כפות
בהרט
1  כף
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
1  כפית
הל טחון
1  כפית
קינמון טחון
1  כף
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד הזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה נפרדת מערבבים יחד את כל חומרי המלית, בשר טחון, בצל, עגבנייה, אורז, בהרט, קינמון, הל, רסק עגבניות, אבקת מרק, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממלאים את העוף בתערובת האורז והבשר (את יתרת האורז שומרים בצד), סוגרים את פתח העוף עם קיסמים.
  • שלב 4

    0 דקות
    בסיר גדול מניחים את העוף במרכז ואת שאר מלית האורז מפזרים באופן שווה מסביב לעוף.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים מים לסיר עד לכיסוי העוף.
  • שלב 6

    0 דקות
    מביאים את התבשיל לרתיחה על הגז ולאחר מכן מכניסים לתנור על חום נמוך (כ-125 מעלות, תלוי בתנור) ללילה שלם.
טבית - חמין עיראקי

שלב 1 מתוך 6

מטגנים את הבצל עד הזהבה.

טבית - חמין עיראקי

שלב 2 מתוך 6

בקערה נפרדת מערבבים יחד את כל חומרי המלית, בשר טחון, בצל, עגבנייה, אורז, בהרט, קינמון, הל, רסק עגבניות, אבקת מרק, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול.

טבית - חמין עיראקי

שלב 3 מתוך 6

ממלאים את העוף בתערובת האורז והבשר (את יתרת האורז שומרים בצד), סוגרים את פתח העוף עם קיסמים.

טבית - חמין עיראקי

שלב 4 מתוך 6

בסיר גדול מניחים את העוף במרכז ואת שאר מלית האורז מפזרים באופן שווה מסביב לעוף.

טבית - חמין עיראקי

שלב 5 מתוך 6

יוצקים מים לסיר עד לכיסוי העוף.

טבית - חמין עיראקי

שלב 6 מתוך 6

מביאים את התבשיל לרתיחה על הגז ולאחר מכן מכניסים לתנור על חום נמוך (כ-125 מעלות, תלוי בתנור) ללילה שלם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • חגיגה
  • מתכונים לשבת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין טבית עיראקי

    חמין טבית עיראקי

    760 דקות בינוני
  • טבית

    טבית

    720 דקות בינוני
  • טבית

    טבית

    720 דקות מאתגר
  • טבית של יוצאי עיראק

    טבית של יוצאי עיראק

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים