דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טורט מוס שוקולד וקרם ריבת חלב כשרה לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טורט מוס שוקולד וקרם ריבת חלב כשרה לפסח

טורט מוס שוקולד וקרם ריבת חלב כשרה לפסח

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של מיקי שמו לעוגה עם פרשנות מודרנית ופשוטה לעוגות קרם של פעם. מכינים את שני הביסקוויטים, קרם שוקולד, קרם ריבת חלב, מרכיבים ומפזרים מעט קקאו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
חלמון
0.25  כוס
סוכר לבן (50 גרם)
0.5  כוס
שקדים שקדים טחונים לאבקה, (50 גרם)
0.5  כוס
אבקת סוכר מנופה (60 גרם)
1  כפית
קמח תפוחי אדמה
1  כף
קמח מצה
2  מיכלים
שמנת מתוקה (500 מ"ל)
150  גרם
שוקולד מריר
2  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1.5  מיכלים
שמנת מתוקה (370מ"ל)
2  כפות
ריבת חלב (60 גרם)
1  כף
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.25  כוס
קקאו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חומרים לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ ל-2 ביסקוויטים.
  • שלב 2

    5 דקות
    מקציפים חלבונים ו-1/4 כוס סוכר לקצף בהיר ותפוח מאוד. מנפים אבקת שקדים, אבקת סוכר, קמח תפוח אדמה וקמח מצה (או קמח תופח כשל"פ, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) לקערה נפרדת ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקפלים את תערובת "היבשים" לתוך הקצף בעזרת מרית, עד קבלת תערובת אחידה ותפוחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסמנים על גבי נייר האפייה המונח על תבנית האפייה, 2 עיגולים בקוטר התבנית הקפיצית 24 ס"מ, ומניחים מן התערובת האחידה בעזרת מרית בכל אחד מהם ומשטחים לעובי 1 ס"מ.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים את הביסקוויטים בחום של 170 מעלות במשך כ-20 דקות, מצננים היטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים על תחתית התבנית ביסקוויט שקדים אחד ועליו יוצקים את מוס השוקולד. מעליו מניחים ביסקוויט נוסף ומכניסים למקרר.
  • שלב 7

    0 דקות
    מביאים לרתיחה מיכל אחד של שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד ומערבבים. מכסים בניילון ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מקציפים את מיכל השמנת המתוקה הנוסף, אינסטנט פודינג והתערובת השוקולדית שהתקררה, עד קבלת קצף יציב.
  • שלב 9

    0 דקות
    מקציפים את החומרים לקצפת יציבה.
  • שלב 10

    0 דקות
    מוציאים את העוגה מהמקרר ומורחים עליה קרם ריבת חלב ,יוצרים "גומות" על גבי הקרם בעזרת כף או מרית ומפזרים אבקת קקאו.
טורט מוס שוקולד וקרם ריבת חלב כשרה לפסח

שלב 1 מתוך 10

חומרים לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ ל-2 ביסקוויטים.

טורט מוס שוקולד וקרם ריבת חלב כשרה לפסח

שלב 2 מתוך 10

מקציפים חלבונים ו-1/4 כוס סוכר לקצף בהיר ותפוח מאוד. מנפים אבקת שקדים, אבקת סוכר, קמח תפוח אדמה וקמח מצה (או קמח תופח כשל"פ, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) לקערה נפרדת ומערבבים.

טורט מוס שוקולד וקרם ריבת חלב כשרה לפסח

שלב 3 מתוך 10

מקפלים את תערובת "היבשים" לתוך הקצף בעזרת מרית, עד קבלת תערובת אחידה ותפוחה.

טורט מוס שוקולד וקרם ריבת חלב כשרה לפסח

שלב 4 מתוך 10

מסמנים על גבי נייר האפייה המונח על תבנית האפייה, 2 עיגולים בקוטר התבנית הקפיצית 24 ס"מ, ומניחים מן התערובת האחידה בעזרת מרית בכל אחד מהם ומשטחים לעובי 1 ס"מ.

טורט מוס שוקולד וקרם ריבת חלב כשרה לפסח

שלב 5 מתוך 10

אופים את הביסקוויטים בחום של 170 מעלות במשך כ-20 דקות, מצננים היטב.

טורט מוס שוקולד וקרם ריבת חלב כשרה לפסח

שלב 6 מתוך 10

מניחים על תחתית התבנית ביסקוויט שקדים אחד ועליו יוצקים את מוס השוקולד. מעליו מניחים ביסקוויט נוסף ומכניסים למקרר.

טורט מוס שוקולד וקרם ריבת חלב כשרה לפסח

שלב 7 מתוך 10

מביאים לרתיחה מיכל אחד של שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד ומערבבים. מכסים בניילון ומכניסים למקרר לשעה לפחות.

טורט מוס שוקולד וקרם ריבת חלב כשרה לפסח

שלב 8 מתוך 10

מקציפים את מיכל השמנת המתוקה הנוסף, אינסטנט פודינג והתערובת השוקולדית שהתקררה, עד קבלת קצף יציב.

טורט מוס שוקולד וקרם ריבת חלב כשרה לפסח

שלב 9 מתוך 10

מקציפים את החומרים לקצפת יציבה.

טורט מוס שוקולד וקרם ריבת חלב כשרה לפסח

שלב 10 מתוך 10

מוציאים את העוגה מהמקרר ומורחים עליה קרם ריבת חלב ,יוצרים "גומות" על גבי הקרם בעזרת כף או מרית ומפזרים אבקת קקאו.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • נבחרת בישולים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גביעי טורטייה אפויים במילוי חזה עוף וגוואקמולה

    גביעי טורטייה אפויים במילוי חזה עוף וגוואקמולה

    50 דקות בינוני
  • רול טורטייה עם סלמון ואגס

    רול טורטייה עם סלמון ואגס

    15 דקות בינוני
  • עוגת טורט מדהימה ורכה

    עוגת טורט מדהימה ורכה

    40 דקות בינוני
  • זאכר טורט

    זאכר טורט

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים