טובלים פתי בר בקפה ומניחים בתבנית מלבנית או מרובעת.
שלב 4
0 דקות
שמים את הקרם בשק זילוף ומזלפים מעל הפתי בר שכבת קרם, מעל פתי בר נוסף שטבול בקפה אספרסו, שכבה נוספת של קרם, פתי בר נוסף ומסיימים בשכבת קרם. מעליה מפזרים עם מסננת אבקת קקאו.
שלב 5
0 דקות
מכניסים למקרר לכמה שעות התייצבות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0