דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טירמיסו קפה מענג
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טירמיסו קפה מענג

טירמיסו קפה מענג

(2)
15 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
רבע שעה עבודה ויש לכם קינוח כוסות מענג. שכבות של קרם גבינה מוקצף ואוורירי, פירורי ביסקוויט וסירופ קפה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פתיבר קלאסי מפורר
0.5  כוס
מים
50  גרם
סוכר לבן
1  כף
נס קפה
250  גרם
גבינה 9%
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
300  מיליליטר
חלב
1  כפית
קקאו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים סירופ קפה: מביאים לרתיחה מים, סוכר וקפה בסיר קטן. מסירים מהכיריים ומצננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים קרם מסקרפונה: מקציפים גבינה, שמנת מתוקה, חלב ופודינג במיקסר במהירות איטית כ-10 שניות ולאחר מכן במהירות בינונית כ-¾ דקה עד לקבלת קרם יציב. מעבירים את הקרם לשקית זילוף וחותכים את קצה השקית.
  • שלב 3

    5 דקות
    מרכיבים את הקינוח: מזלפים לכל כוס שכבה דקה בעובי כ-1 ס"מ מקרם המסקרפונה ומפזרים מעט אבקת קקאו בעזרת מסננת. מזלפים שכבה דקה נוספת בעובי כ-1 ס"מ מקרם המסקרפונה, מוסיפים כפית גדושה פתי בר מפוררים ומנערים קלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים כף מסירופ הקפה. מזלפים עוד שכבה של קרם מסקרפונה ומעליה מעט אבקת קקאו. מוסיפים כפית גדושה פתי בר וכף מסירופ קפה.
  • שלב 5

    0 דקות
    משלימים עם שכבה דקה נוספת של קרם מסקרפונה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ לקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
  • שלב 6

    0 דקות
    לפני ההגשה מפזרים מעט אבקת קקאו בעזרת מסננת.
טירמיסו קפה מענג

שלב 1 מתוך 6

מכינים סירופ קפה: מביאים לרתיחה מים, סוכר וקפה בסיר קטן. מסירים מהכיריים ומצננים.

טירמיסו קפה מענג

שלב 2 מתוך 6

מכינים קרם מסקרפונה: מקציפים גבינה, שמנת מתוקה, חלב ופודינג במיקסר במהירות איטית כ-10 שניות ולאחר מכן במהירות בינונית כ-¾ דקה עד לקבלת קרם יציב. מעבירים את הקרם לשקית זילוף וחותכים את קצה השקית.

טירמיסו קפה מענג

שלב 3 מתוך 6

מרכיבים את הקינוח: מזלפים לכל כוס שכבה דקה בעובי כ-1 ס"מ מקרם המסקרפונה ומפזרים מעט אבקת קקאו בעזרת מסננת. מזלפים שכבה דקה נוספת בעובי כ-1 ס"מ מקרם המסקרפונה, מוסיפים כפית גדושה פתי בר מפוררים ומנערים קלות.

טירמיסו קפה מענג

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים כף מסירופ הקפה. מזלפים עוד שכבה של קרם מסקרפונה ומעליה מעט אבקת קקאו. מוסיפים כפית גדושה פתי בר וכף מסירופ קפה.

טירמיסו קפה מענג

שלב 5 מתוך 6

משלימים עם שכבה דקה נוספת של קרם מסקרפונה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ לקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.

טירמיסו קפה מענג

שלב 6 מתוך 6

לפני ההגשה מפזרים מעט אבקת קקאו בעזרת מסננת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ג ג׳ני בן עטיה

אופן ההכנה אינו ברור ! היכן כתוב שצריך לרסק את הפתיבר או לפורר

מערכת בישולים

היי, צריך לפורר את הפתיבר, נוסיף שיהיה ברור במתכון. יום מקסים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טירמיסו פשוט וקל

    טירמיסו פשוט וקל

    40 דקות בינוני
  • קינוח שכבות טירמיסו

    קינוח שכבות טירמיסו

    30 דקות קל
  • עוגת טירמיסו

    עוגת טירמיסו

    50 דקות בינוני
  • טירמיסו פתי בר

    טירמיסו פתי בר

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים