דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ירקות שורש אפויים ומתובלים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ירקות שורש אפויים ומתובלים

ירקות שורש אפויים ומתובלים

(0)
95 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
טעמים עמוקים של ירקות שורש מבושלים ואפוים היטב.. החורף במלוא הדרו

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
בצל קטנים
0  לפי הטעם
בצלי שאלוט (פנינה) שלמים או חצויים
2 
בטטה גדולות, חתוכות לשמיניות
2 
שומר חתוכים לרבעים
2 
קולורבי חתוכים לשמיניות
2 
סלרי קלוף וחתוך לשמיניות
2 
שורש פטרוזיליה קלופים וחצויים
1 
שום מפורק לשיניים, לא קלופות
2 
תפוח אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לשישיות או שמיניות
1 
גזר גדול. קלוף וחתוך גס
3  כפות
שמן זית
0.75  כוס
יין לבן
1.5  כוסות
מים
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0  לפי הטעם
מלח
3  ענפי
תימין
1  ענף
רוזמרין
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

95 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את השמן בווק ומטגנים בו את שיני השום עד שיזהיבו, מוציאים ושומרים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים את הירקות, כל קבוצת ירקות בנפרד. הופכים מצד לצד עד לקבלת גוון זהוב בהיר, ושומרים בצד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסדרים בכלי חסין חום את הירקות המוקפצים, בוזקים מלח גס, פלפל שחור ומפזרים מעל את צמחי התבלין.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים את היין בווק עד שהוא מצטמצם לחצי, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומערבבים פנימה את מרק התיבול בטעם ירקות. יוצקים לתבנית מעל הירקות.
  • שלב 6

    40 דקות
    מכסים בנייר כסף ואופים בתנור החם כ-40 דקות, עד שהירקות כמעט רכים.
  • שלב 7

    15 דקות
    מסירים את נייר הכסף וממשיכים לצלות עוד כ-15 דקות. יוצקים מהנוזלים על הירקות מפעם לפעם.
  • שלב 8

    0 דקות
    לפני ההגשה מוסיפים כמה טיפות שמן זית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוקפץ ירקות בניחוחות אסייתים

    מוקפץ ירקות בניחוחות אסייתים

    30 דקות קל
  • עוף וירקות מקורמלים בתנור

    עוף וירקות מקורמלים בתנור

    210 דקות בינוני
  • בשר טחון וירקות ברוטב סויה בסגנון סיני

    בשר טחון וירקות ברוטב סויה בסגנון סיני

    30 דקות בינוני
  • קארי ירקות וחלב קוקוס

    קארי ירקות וחלב קוקוס

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים