דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כיסוני גבינה אפויים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כיסוני גבינה אפויים

כיסוני גבינה אפויים

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
בצק שמרים רך במילוי תערובת של גבינה בולגרית וגבינה צהובה. אפשר להוסיף זיתים, עגבניות מיובשות או תבלינים לפי הטעם

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח לבן
0.25  כוס
שמן קנולה
25  גרם
שמרים יבשים
1  כפית
סוכר לבן
1  כוס
מים או עד 1.5 כוסות
1 
חלמון
1  כף
שמן קנולה
0.5  כפית
שומשום לזרייה
0.5  קילוגרם
גבינה צפתית
150  גרם
גבינה צהובה מגוררת
1 
חלמון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להמיס את השמרים במעט מים פושרים מעורבבים עם הסוכר, עד שיתססו.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף לקמח את השמרים והשמן, ולהוסיף בהדרגה את המים עד שנוצר בצק גמיש.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכסים ומניחים כחצי שעה.
  • שלב 4

    0 דקות
    בקערה נפרדת מפוררים את הגבינה הצפתית. מוסיפים את הגבינה המגוררת וחלמון הביצה ומערבבים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    ניתן להוסיף לתערובת בשלב זה תוספות פיקנטיות לפי הטעם, כגון זיתים.
  • שלב 6

    0 דקות
    לרדד את הבצק. ליצור עיגולים ובכל עיגול לשים כפית ממלית הגבינה ולסגור היטב.
  • שלב 7

    0 דקות
    להניח את כדורי הבצק בתנית משומנת. לטרוף את החלמון והשמן ולמרוח על הכיסונים, לפזר שומשום (ניתן לגוון ולפזר פרג, קצח וכו).
  • שלב 8

    0 דקות
    לאפות עד שמזהיב בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
כיסוני גבינה אפויים

שלב 1 מתוך 8

להמיס את השמרים במעט מים פושרים מעורבבים עם הסוכר, עד שיתססו.

כיסוני גבינה אפויים

שלב 2 מתוך 8

להוסיף לקמח את השמרים והשמן, ולהוסיף בהדרגה את המים עד שנוצר בצק גמיש.

כיסוני גבינה אפויים

שלב 3 מתוך 8

מכסים ומניחים כחצי שעה.

כיסוני גבינה אפויים

שלב 4 מתוך 8

בקערה נפרדת מפוררים את הגבינה הצפתית. מוסיפים את הגבינה המגוררת וחלמון הביצה ומערבבים היטב.

כיסוני גבינה אפויים

שלב 5 מתוך 8

ניתן להוסיף לתערובת בשלב זה תוספות פיקנטיות לפי הטעם, כגון זיתים.

כיסוני גבינה אפויים

שלב 6 מתוך 8

לרדד את הבצק. ליצור עיגולים ובכל עיגול לשים כפית ממלית הגבינה ולסגור היטב.

כיסוני גבינה אפויים

שלב 7 מתוך 8

להניח את כדורי הבצק בתנית משומנת. לטרוף את החלמון והשמן ולמרוח על הכיסונים, לפזר שומשום (ניתן לגוון ולפזר פרג, קצח וכו).

כיסוני גבינה אפויים

שלב 8 מתוך 8

לאפות עד שמזהיב בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטל הודי - כיסוני בצק ממולאים

    פסטל הודי - כיסוני בצק ממולאים

    90 דקות בינוני
  • גושט גידג'ה - כיסוני בשר

    גושט גידג'ה - כיסוני בשר

    90 דקות בינוני
  • ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

    ביצ'אק - כיסוני בצק ממולאים בדלעת

    60 דקות בינוני
  • פטאייר - כיסונים אפויים מהמטבח הערבי

    פטאייר - כיסונים אפויים מהמטבח הערבי

    95 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים