דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כרובית אפויה במיונז ומרק בצל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כרובית אפויה במיונז ומרק בצל

כרובית אפויה במיונז ומרק בצל

(3)
80 דקות
קל
מתכונאי/ת: סיגי
המתכון הפופולארי של סיגי לכרובית אפויה בתנור, זהובה וטעימה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרובית
2  כפות
מיונז אסם
2  כפות
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
1  קורט
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    20 דקות
    מבשלים את הכרובית במים במשך 20 דקות. לשים לב שהכרובית לא תתבשל יותר מדי (אחרת היא תתפורר).
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את הכרובית מהסיר ומסננים במסננת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מצפים תבנית בנייר כסף ומניחים את הכרובית. מורחים על הכרובית 2 כפות מיונז קל ומוסיפים מעט פלפל שחור ו-2 כפות של אבקת מרק בצל.
  • שלב 4

    40 דקות
    עוטפים את הכרובית בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום בינוני למשך 40 דקות.
  • שלב 5

    10 דקות
    מורידים את נייר הכסף וממשיכים לאפות כ-10 דקות.
כרובית אפויה במיונז ומרק בצל

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הכרובית במים במשך 20 דקות. לשים לב שהכרובית לא תתבשל יותר מדי (אחרת היא תתפורר).

כרובית אפויה במיונז ומרק בצל

שלב 2 מתוך 5

מוציאים את הכרובית מהסיר ומסננים במסננת.

כרובית אפויה במיונז ומרק בצל

שלב 3 מתוך 5

מצפים תבנית בנייר כסף ומניחים את הכרובית. מורחים על הכרובית 2 כפות מיונז קל ומוסיפים מעט פלפל שחור ו-2 כפות של אבקת מרק בצל.

כרובית אפויה במיונז ומרק בצל

שלב 4 מתוך 5

עוטפים את הכרובית בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום בינוני למשך 40 דקות.

כרובית אפויה במיונז ומרק בצל

שלב 5 מתוך 5

מורידים את נייר הכסף וממשיכים לאפות כ-10 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה ראשונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כרובית צלויה בתנור

    כרובית צלויה בתנור

    60 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • פרחי כרובית אפויים

    פרחי כרובית אפויים

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים