דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כרובית בקוקי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כרובית בקוקי

כרובית בקוקי

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ציקי
לכאורה ירק תמים, אבל רק תכניסו את הכרובית הזאת לתנור ותקבלו מנה מפוארת שתעלם מהשולחן מהר מאד

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  ראש
כרובית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
פירורי לחם פירורית זהב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים ראש כרובית שלם- ולא מפרקים לפרחים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכניסים את הכרובית לשקית קוקי ומזליפים עליה מעט שמן (בערך כ- 3 כפות).
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים: מעט מלח, כף שטוחה של אבקת מרק בצל, פפריקה מתוקה ו- 2 כפות פירורי לחם.
  • שלב 4

    0 דקות
    סוגרים את השקית ומנערים כדי שהכרובית תצופה היטב בכל מה שהכנסנו לקוקי.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים את הקוקי בתבנית ועושים בשקית חתך קטן ליציאת האדים.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות עד התרככות והשחמה יפה.
כרובית בקוקי

שלב 1 מתוך 6

שוטפים ראש כרובית שלם- ולא מפרקים לפרחים.

כרובית בקוקי

שלב 2 מתוך 6

מכניסים את הכרובית לשקית קוקי ומזליפים עליה מעט שמן (בערך כ- 3 כפות).

כרובית בקוקי

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים: מעט מלח, כף שטוחה של אבקת מרק בצל, פפריקה מתוקה ו- 2 כפות פירורי לחם.

כרובית בקוקי

שלב 4 מתוך 6

סוגרים את השקית ומנערים כדי שהכרובית תצופה היטב בכל מה שהכנסנו לקוקי.

כרובית בקוקי

שלב 5 מתוך 6

מניחים את הקוקי בתבנית ועושים בשקית חתך קטן ליציאת האדים.

כרובית בקוקי

שלב 6 מתוך 6

אופים בחום של 180 מעלות עד התרככות והשחמה יפה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה ראשונה
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כרובית צלויה בתנור

    כרובית צלויה בתנור

    60 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • פרחי כרובית אפויים

    פרחי כרובית אפויים

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים