דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כרובית ברוטב בשמל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כרובית ברוטב בשמל

כרובית ברוטב בשמל

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פרחי כרובים מאודים שרוטב שקשה לסרב לו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרובית
30  גרם
חמאה
30  גרם
קמח לבן
0.5  ליטר
חלב
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  כפית
אגוז מוסקט טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הכרובית לפרחים קטנים-בינוניים. מאדים או מבשלים עד ריכוך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים רוטב בשמל: הכנת הרוטב דורשת ערבוב אינטנסיבי, לכן יש להכין מראש את כל הרכיבים ורק אז לגשת לעבודה: ממיסים בסיר את החמאה על להבה בינונית. כשהחמאה מומסת מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים מצקת מלאה בחלב ומערבבים היטב (לא נורא אם נוצרים גושים קטנים, נסו למעוך אותם בעזרת הכף, ואם הם מתעקשים להישאר - זה בסדר).
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים את התערובת תוך כדי רתיחה עדינה. בכל פעם שהנוזל מתחיל לרתוח, זה הסימן להוסיף עוד חלב. בתום הוספת כל החלב, מרתיחים שוב, תוך כדי ערבוב. בשלב זה הרוטב התגבש מעט.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכבים את האש. מוסיפים מלח, פלפל וכפית שטוחה של אגוז מוסקט.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את פרחי הכרובית המבושלים או המאודים ומערבבים היטב.
כרובית ברוטב בשמל

שלב 1 מתוך 5

חותכים את הכרובית לפרחים קטנים-בינוניים. מאדים או מבשלים עד ריכוך.

כרובית ברוטב בשמל

שלב 2 מתוך 5

מכינים רוטב בשמל: הכנת הרוטב דורשת ערבוב אינטנסיבי, לכן יש להכין מראש את כל הרכיבים ורק אז לגשת לעבודה: ממיסים בסיר את החמאה על להבה בינונית. כשהחמאה מומסת מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים מצקת מלאה בחלב ומערבבים היטב (לא נורא אם נוצרים גושים קטנים, נסו למעוך אותם בעזרת הכף, ואם הם מתעקשים להישאר - זה בסדר).

כרובית ברוטב בשמל

שלב 3 מתוך 5

מבשלים את התערובת תוך כדי רתיחה עדינה. בכל פעם שהנוזל מתחיל לרתוח, זה הסימן להוסיף עוד חלב. בתום הוספת כל החלב, מרתיחים שוב, תוך כדי ערבוב. בשלב זה הרוטב התגבש מעט.

כרובית ברוטב בשמל

שלב 4 מתוך 5

מכבים את האש. מוסיפים מלח, פלפל וכפית שטוחה של אגוז מוסקט.

כרובית ברוטב בשמל

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים את פרחי הכרובית המבושלים או המאודים ומערבבים היטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כרובית צלויה בתנור

    כרובית צלויה בתנור

    60 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • פרחי כרובית אפויים

    פרחי כרובית אפויים

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים