דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות אפויות מתפוחי אדמה ואפונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות אפויות מתפוחי אדמה ואפונה

לביבות אפויות מתפוחי אדמה ואפונה

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
לביבות מהירות להכנה וללא טיגון

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
תפוח אדמה
0.5  כוס
אפונה
0.5  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מבשלים את תפוחי האדמה במים, עד ריכוך ומועכים (כמו לפירה).
  • שלב 3

    0 דקות
    מפשירים את האפונה לפי ההוראות (בישול במים רותחים).
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים למחית תפוחי האדמה את האפונה ומעט מלח ומערבבים בעזרת כף (בזהירות, שהאפונה תשאר שלמה).
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצרים לביבות בידיים בעובי של כ-1.5 ס"מ ובקוטר של כ-6 ס"מ.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים על נייר אפייה (אפשר לקשט במעט אפונה מלמעלה).
  • שלב 7

    0 דקות
    מכניסים לתנור ואופים כ-35 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מומלץ להגיש עם יוגורט או רוטב יוגורט עירית.
לביבות אפויות מתפוחי אדמה ואפונה

שלב 1 מתוך 8

מחממים תנור ל-180 מעלות.

לביבות אפויות מתפוחי אדמה ואפונה

שלב 2 מתוך 8

מבשלים את תפוחי האדמה במים, עד ריכוך ומועכים (כמו לפירה).

לביבות אפויות מתפוחי אדמה ואפונה

שלב 3 מתוך 8

מפשירים את האפונה לפי ההוראות (בישול במים רותחים).

לביבות אפויות מתפוחי אדמה ואפונה

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים למחית תפוחי האדמה את האפונה ומעט מלח ומערבבים בעזרת כף (בזהירות, שהאפונה תשאר שלמה).

לביבות אפויות מתפוחי אדמה ואפונה

שלב 5 מתוך 8

יוצרים לביבות בידיים בעובי של כ-1.5 ס"מ ובקוטר של כ-6 ס"מ.

לביבות אפויות מתפוחי אדמה ואפונה

שלב 6 מתוך 8

מניחים על נייר אפייה (אפשר לקשט במעט אפונה מלמעלה).

לביבות אפויות מתפוחי אדמה ואפונה

שלב 7 מתוך 8

מכניסים לתנור ואופים כ-35 דקות.

לביבות אפויות מתפוחי אדמה ואפונה

שלב 8 מתוך 8

מומלץ להגיש עם יוגורט או רוטב יוגורט עירית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • טאפסים
  • תוספות
  • קטניות
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים