דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות בטטה ברוטב טריאקי וג'ינג'ר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות בטטה ברוטב טריאקי וג'ינג'ר

לביבות בטטה ברוטב טריאקי וג'ינג'ר

(0)
120 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
את הלביבות האלה תחסלו כשהן עדיין חמות, באחריות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בטטה קלופות וחתוכות לקוביות
3  כפות
רוטב סויה סיני 290 מ"ל
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
2 
ביצה
5  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
1  כוס
קמח לבן לציפוי
0.17  גביע
שמן קנולה לטיגון
0.5  כוס
רוטב טריאקי 290 מ"ל להגשה
1  כפית
ג'ינג'ר טרי מגורר דק להגשה
4  שיני
שום כתושות להגשה
1  כפית
סוכר חום להגשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את הבטטה בסיר מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מכוסה על להבה נמוכה עד שהבטטה רכה. מסננים ממי הבישול משאירים במסננת שעה, מועכים למחית חלקה, מחזירים למסננת לשעה נוספת. מעבירים את מחית הבטטה לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה ולא דביקה, אם יש צורך מוסיפים מעט פירורי לחם.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים במחבת שמן, צרים בכפות ידיים רטובות לביבות שטוחות, טובלים בקמח משני הצדדים ומטגנים עד להזהבה. מניחים על נייר סופג.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים בקערית את כל רכיבי הרוטב. טועמים ומשפרים תיבול. מגישים עם לביבות בטטה. בתיאבון!
לביבות בטטה ברוטב טריאקי וג'ינג'ר

שלב 1 מתוך 3

שמים את הבטטה בסיר מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מכוסה על להבה נמוכה עד שהבטטה רכה. מסננים ממי הבישול משאירים במסננת שעה, מועכים למחית חלקה, מחזירים למסננת לשעה נוספת. מעבירים את מחית הבטטה לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה ולא דביקה, אם יש צורך מוסיפים מעט פירורי לחם.

לביבות בטטה ברוטב טריאקי וג'ינג'ר

שלב 2 מתוך 3

מחממים במחבת שמן, צרים בכפות ידיים רטובות לביבות שטוחות, טובלים בקמח משני הצדדים ומטגנים עד להזהבה. מניחים על נייר סופג.

לביבות בטטה ברוטב טריאקי וג'ינג'ר

שלב 3 מתוך 3

מערבבים בקערית את כל רכיבי הרוטב. טועמים ומשפרים תיבול. מגישים עם לביבות בטטה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • טאפסים
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים