דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות שיבולת שועל ועשבי תיבול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות שיבולת שועל ועשבי תיבול

לביבות שיבולת שועל ועשבי תיבול

(0)
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
לביבות טעימות עם פטרוזיליה ובצל ירוק של גיל חובב

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
שיבולת שועל
0.67  כוס
ריוויון
1  כף
מלח
1  כף
פלפל שחור גרוס
1 
ביצה
1  זר
פטרוזיליה קצוצה (או תערובת עשבי תיבול טריים קצוצים)
0.5  כוס
בצל ירוק קצוץ דק (כולל החלק הלבן)
1  כוס
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל החומרים חוץ מהשמן היטב בקערה. אפשר להמשיך ישר לטיגון או לשמור במקרר עד 24 שעות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים שמן לטיגון לא עמוק במחבת גדולה. יוצרים לביבות קטנות בעזרת שתי כפות: לוקחים כף גדושה מהתערובת ובעזרת כף נוספת דוחפים את תוכן הכף הראשונה למחבת ומשטחים לעובי חצי ס"מ. זה ייראה מעט מתפרק אבל אל דאגה הביצה תגרום ללביבה להתקרש.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים חצי דקה מכל צד עד להזהבה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם כל רוטב שאוהבים: טחינה, צירשי, רוטב יוגורט ושום, ממרח זיתים, גבינות למיניהן וכו.
  • שלב 5

    0 דקות
    המתכון הוא מתכון בסיס. ניתן לגוון בעשבי התיבול, להחליף את הריוויון בחלב, להוסיף אגוזים וזרעי פשתן ואפילו להפוך את כל העסק למתוק על ידי השמטת הפלפל, החלפת המלח בסוכר והחלפת עשבי התיבול והבצל בפירות יבשים קצוצים.
לביבות שיבולת שועל ועשבי תיבול

שלב 1 מתוך 5

מערבבים את כל החומרים חוץ מהשמן היטב בקערה. אפשר להמשיך ישר לטיגון או לשמור במקרר עד 24 שעות.

לביבות שיבולת שועל ועשבי תיבול

שלב 2 מתוך 5

מחממים שמן לטיגון לא עמוק במחבת גדולה. יוצרים לביבות קטנות בעזרת שתי כפות: לוקחים כף גדושה מהתערובת ובעזרת כף נוספת דוחפים את תוכן הכף הראשונה למחבת ומשטחים לעובי חצי ס"מ. זה ייראה מעט מתפרק אבל אל דאגה הביצה תגרום ללביבה להתקרש.

לביבות שיבולת שועל ועשבי תיבול

שלב 3 מתוך 5

מטגנים חצי דקה מכל צד עד להזהבה.

לביבות שיבולת שועל ועשבי תיבול

שלב 4 מתוך 5

מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם כל רוטב שאוהבים: טחינה, צירשי, רוטב יוגורט ושום, ממרח זיתים, גבינות למיניהן וכו.

לביבות שיבולת שועל ועשבי תיבול

שלב 5 מתוך 5

המתכון הוא מתכון בסיס. ניתן לגוון בעשבי התיבול, להחליף את הריוויון בחלב, להוסיף אגוזים וזרעי פשתן ואפילו להפוך את כל העסק למתוק על ידי השמטת הפלפל, החלפת המלח בסוכר והחלפת עשבי התיבול והבצל בפירות יבשים קצוצים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים