דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחם מקמח מלא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחם מקמח מלא

לחם מקמח מלא

(0)
55 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרה פרץ
מתכון שיסדר לכם ריח של מאפייה בבית וטעם שכולו בריאות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קמח חיטה מלא
500  גרם
קמח לבן
1  כף
שמן זית
50  גרם
שמרים יבשים
1  קורט
סוכר חום
1  כף
מלח
2  כוסות
מים
0.5  כוס
מים לפי הצורך
0.5  כף
קימל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לנפות קמח בקערה עם כל החומרים.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף בהדרגה מים לקבלת בצק אחיד. אם יבש להוסיף מים, ואם רטוב להוסיף קמח. ללוש עשר דקות, ולתת לבצק לתפוח עשר דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוציא את האוויר ולעצב לצורה רצויה.
  • שלב 4

    0 דקות
    להתפיח שעתיים עד להכפלת הנפח.
  • שלב 5

    40 דקות
    להכניס לתנור שחומם 200 מעלות, להוריד ל-180 מעלות ולאפות 40 דקות.
  • שלב 6

    1 דקות
    ניתן להמיר את זרעי הקימל בשומר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחם מקמח מלא

שלב 1 מתוך 6

לנפות קמח בקערה עם כל החומרים.

לחם מקמח מלא

שלב 2 מתוך 6

להוסיף בהדרגה מים לקבלת בצק אחיד. אם יבש להוסיף מים, ואם רטוב להוסיף קמח. ללוש עשר דקות, ולתת לבצק לתפוח עשר דקות.

לחם מקמח מלא

שלב 3 מתוך 6

להוציא את האוויר ולעצב לצורה רצויה.

לחם מקמח מלא

שלב 4 מתוך 6

להתפיח שעתיים עד להכפלת הנפח.

לחם מקמח מלא

שלב 5 מתוך 6

להכניס לתנור שחומם 200 מעלות, להוריד ל-180 מעלות ולאפות 40 דקות.

לחם מקמח מלא

שלב 6 מתוך 6

ניתן להמיר את זרעי הקימל בשומר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחם עם אגוזים

    לחם עם אגוזים

    90 דקות בינוני
  • לחם דוחן וגרעיני חמניות

    לחם דוחן וגרעיני חמניות

    170 דקות בינוני
  • לחם בצורת סלסלה

    לחם בצורת סלסלה

    90 דקות מאתגר
  • לחם זעתר

    לחם זעתר

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים